سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نماز تقرب هر پرهیزگار است و حج جهاد هر ناتوان ، و براى هر چیز زکاتى است و زکاة تن روزه است ، و جهاد زن بودن شوى را به فرمان . [نهج البلاغه]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ
یکی از متهمان اغتشاشات اخیر که به گفته خودش طراح سایت "رای من کجاست" بوده است گفت: مهدی کروبی 400 هزار دلار برای راه اندازی کانال ماهواره ای هزینه کرد که به دلیل مخالفت شورای امنیت ملی ایران هیچ گاه راه اندازی نشد.
   

به گزارش ایرنا،"رضا رفیعی فروشان" این متهم اغتشاشات اخیر افزود: در دور دوم ریاست جمهوری خاتمی بنا به علاقه شخصی به ستادهای وی کمک و وب سایتی را در این زمینه راه اندازی کردم.
رفیعی سپس با بیان این که راه اندازی ارتباط تلویزیونی با ماهواره های عربی را در امارات انجام می داده است، گفت: در آن زمان اقای افخمی با من مرتبط شد و خواست که یک کانال خصوصی برای حزب اعتماد ملی راه اندازی شود.
عضو ستاد 88 با بیان این که این کانال به مهدی کروبی متعلق بوده است، گفت که 400 هزار دلار برای راه اندازی این کانال هزینه کردند اما به دلایلی از جمله مخالفت شورای امنیت ملی ایران هیچگاه راه اندازی نشد.
رفیعی که به گفته نماینده دادستان تهران با راه اندازی ستاد مجازی 88 و با هدف حمایت از موسوی در اینترنت به القای مطالب کذب از جمله تقلب در انتخابات و ارسال اطلاعات اقدام می کرده است، ادامه داد: پس از این، من تحت نظر سرویس های امنیتی قرار گرفتم از جمله این که کنسولگری آمریکا پی گیری کرد که چه کسی اقدام به تاسیس چنین کانالی کرده است.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 9:10 عصر     |     () نظر


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 1:19 عصر     |     () نظر

  
   
  

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 1:9 عصر     |     () نظر
چگونگی نقش آفرینی دول غربی در کودتای مخملی
در پی تاسیس دفتر امور ایران در دوبی(مستقر در کنسولگری آمریکا) از سوی وزارت امور خارجه آمریکا ، این دفتر فعالیتهایی در خصوص جذب نخبگان ایرانی و تاثیرگذاری بر اندیشه‌ها و برداشتهای آنان به منظور ترغیب آنها به اقدام علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران در دستور کارخود قرار داده است .
  
به گزارش خبرگزاری فارس، آموزش خبرنگاران با هدف جمع‌آوری اطلاعات،‌ ایجاد وب‌سایت‌ و آموزش درباره نحوه برگزاری انتخابات،‌ اعزام هنرمندان و مشاغل حرفه‌ای با هدف کادرسازی و ارائه کمک به سازمان‌های غیردولتی از جمله تلاش‌های آمریکا و غرب برای اجرای پروژه براندازی نرم بوده است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران متن کیفرخواست را به این شرح ادامه داد: بر اساس استنادات موجود؛ پروژه براندازی نرم یا به قول خودشان دیپلماسی عمومی با توجه به شرایط داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی به طرق مختلف در دستور کار دولتمردان غربی قرار گرفته است که مهم‌ترین آنها عبارتند از:
1) ارائه کمک وآموزش به سازمان های غیردولتی و انتشار جزوات فارسی درباره ارزش های دمکراتیک و فعالیت‌های مدنی هم جهت با آن .
2) آموزش خبرنگاران برای ایجاد شبکه منابع خبری با هدف جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل؛
3) آموزش و سازماندهی فعالان حقوق بشر در ایران جهت ترسیم چهره نامطلوب از نظام؛
4) ایجاد وب‌سایت‌ها و آموزش درباره نحوه برگزاری انتخابات و ارائه اطلاعات کامل از کاندیداهای انتخاباتی سال 1388؛
5) اعزام دانشجویان، هنرمندان و مشاغل حرفه‌ای و آموزش آنها جهت کادرسازی برای پست‌های کلیدی و مناصب حساس در آینده؛
در پی تاسیس دفتر امور ایران در دوبی(مستقر در کنسولگری آمریکا) از سوی وزارت امور خارجه آمریکا که از پایگاه ریگا در لتونی درزمان جنگ سرد با هدف فروپاشی شوروی سابق نسخه برداری شده است. این دفتر فعالیتهایی در خصوص جذب نخبگان ایرانی و تاثیرگذاری بر اندیشه‌ها و برداشتهای آنان به منظور ترغیب آنها به اقدام علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران .در دستور کارخود قرار داده است . در همین راستا سخنگوی وقت وزارت امور خارجه آمریکا اظهار می دارد:
"دولت آمریکا از طریق سفارتخانه های خود در کشورهای حاشیه خلیج فارس و سایر کشورهای همسایه‌ی ایران ، با سازمانهای غیر دولتی و رسانه های ایران همکاری و تعامل خواهد داشت . آژانسهای مسافرتی بین ایران و آمریکا را افزایش خواهیم داد و مبلغ پنج میلیون دلار برای بازدید استادان و معلمان و حرفه های دیگر از آمریکا پرداخت خواهیم کرد "
بر همین اساس دفتر امور ایران در دوبی طی 2 سال اخیر در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی و اعزام گروههای متعدد از اقشار مختلف به آمریکا؛ مبادرت به ایجاد زمینه های لازم جهت برقراری ارتباط با لایه های مختلف اجتماعی و نخبگان جامعه نموده و دعوت شوندگان بدون طی مراحل معمول اخذ ویزا و مساعدت مسؤل امور ایران در کنسولگری آمریکا در دوبی آقایان جیلیان برنز، رامین عسگرد، تیموتی‌ریچاردسون) به آمریکا مسافرت نموده‌اند که عمدتا "تحت تاثیر قرار گرفته و پس از بازگشت نیز به عنوان مسئول تشکیل گروههای جدید و اعزام آنها به آمریکا فعال شده‌اند.
شکست طرحهای آمریکا علیه ایران که با دستگیری برخی عوامل داخلی آنها صورت گرفت، آمریکاییان را بر آن داشت تا طرح و ایده جدیدی تحت عنوان "پروژه EXCHANGE " (تبادل افراد و گروهها) را اجرایی نمایند که در چارچوب آن اعزام افراد و گروهها به آمریکا با صرف هزینه‌های گزاف از طریق پایگاههای ایجاد شده علیه ایران (دبی، استانبول، باکو، لندن و فرانکفورت) با محوریت دبی کلید خورد.
مراحل اقدامات آمریکا در چارچوب دیپلماسی عمومی آمریکا در ایران عبارتند از:
1. اجرای طرح ابتکار منطقه‌ای بنیاد سوروس؛
2. پروژه EXCHANGE.
3. مبادلات دوجانبه.
در این پروژه مسافرت افراد و نخبگان از لایه‌های مختلف جامعه در قالب گروههای 15 نفره به ایالات‌های مختلف آمریکا طراحی گردید؛ کلیه مراحل اخذ ویزا، پرداخت کلیه هزینه‌ها (هواپیما، هتل، بازدیدها و خرید)، برنامه‌های حضور در آمریکا و ... با هدایت، مدیریت و برنامه‌ریزی‌ وزارت خارجه این کشور و تحت پوشش مؤسساتی چون مریدین، صلح، آسپن و ... اجرایی شد.(یادآوری می گردد این پروژه با ضربه ای که وزارت اطلاعات در سال 87 بر عوامل آن وارد نمود ناکام ماند).
از جمله شاخص‌های مورد نظر جهت انتخاب این افراد می‌توان به؛ "جوان بودن "، "مؤثر بودن "، "بازگشت حتمی به ایران "، "تحصیلات عالی "، "ارتباط با نهادها و مراکز دولتی "، "افراد دارای عدم سوءسابقه سیاسی " و ... اشاره کرد.
اهداف سیاسی و اطلاعاتی پروژه EXCHANGE آمریکا عبارتند از:
1- برقراری رابطه با گروههای مختلف جامعه و ایجاد ارتباط مؤثر با متخصصین.
2- تغییر نگرش و دیدگاه شرکت‌کنندگان نسبت به آمریکا.
3- تغییر نگرش در جامعه ایران با هدف لزوم برقراری رابطه دولت ایران با آمریکا از طریق فشار توسط لایه‌های زیرین جامعه.
4- دستیابی به تحلیل و نقطه‌نظرات شرکت‌کنندگان در پروژه EXCHANGE.
5- نفوذ در لایه‌های اجتماعی و برنامه‌ریزی جهت احیای منافع از دست رفته آمریکا در ایران.
6- فشار به دولت برای تغییر رفتار.
7- سست شدن پایه‌های دولت، تضعیف و در نهایت فروپاشی نظام.
8- معرفی آمریکا به عنوان تنها منجی ایران.
9- تشدید شکاف میان ملت و حاکمیت.
10- اخلال در نظام تصمیم‌گیری کشور.
11- جریان‌سازی و تاثیرگذاری در قالب میتینگ‌ها و تجمعات اعتراض‌آمیز.
12- سوء‌استفاده امنیتی از نخبگان جامعه.
13- تحریک جریانات قومی.
14- تغییرات حقوقی مورد نظر در راستای نظام حقوقی غرب.
15- ایجاد تغییرات در نظام انتخاباتی کشور به بهانه لزوم وجود نظارت‌های بین‌المللی در عرصه انتخاباتی.
دولت‌های غربی با مقایسه شرایط حاکم بر کشور ایران و کشورهایی چون اکراین و گرجستان انتخابات را بستر مناسبی جهت پیشبرد اهداف پلید خود و ابجاد تغییرات مورد نظر ارزشیابی نموده و با بهره برداری از پتانسیل مردمی بدون دخالت مستقیم خارجی و فشار از بیرون و با شیوه مبارزه عاری از خشونت و تبدیل مطالبات اجتماعی به سیاسی و فضای رسانه و سایت اینترنتی به عنوان مهمترین ابزار و مؤلفه های به ظاهر قانونی اقدام به اجرای برنامه های خود نمودند .
براساس نتایج حاصل از تحقیقات بعمل آمده و اعترافات متهمین ، عمده اقدامات بیگانگان؛ به ویژه آمریکا و انگلیس؛ جهت فعالیت علیه جمهوری اسلامی ایران در این عرصه مبتنی بر روش‌های ذیل می‌باشد:
1- برگزاری دوره‌های آموزشی در خارج از کشور.
2- فعال شدن سایت‌های اینترنتی و رسانه‌ای با هدف اطلاع رسانی و ساماندهی افکار بر اساس اهداف و برنامه‌های موردنظر. (در همین راستا وزارت امورخارجه آمریکا با تاسیس دفتری به نام گروه فرارسی دیجیتال وارد چت رومها و وبلاگ ها شده و بصورت مستقیم با مردم ارتباط برقرار نموده و به نوعی تنظیم رابطه میان مردم ایران و دولت آمریکا را برعهده دارد. بنابراین محافل سیاسی آمریکا از طریق دیپلماسی اینترنتی به دنبال پیشبرد راهبرد ایجاد شکاف میان دولت و مردم ایران و ایجاد تاکتیک‌های همسو با علایق جوانان ایرانی برآمدند.)
3- فعال شدن شبکه‌های ماهواره ای (به ویژه فارسی زبان).
4-انتخاب گروههایی از لایه‌های مختلف اجتماعی (گروه‌های حقوقی، پزشکی، هنرمندان، دانشجویان، اساتید، روحانیون و...)جهت عزیمت به آمریکا و شرکت در برنامه‌های بازدیدی و آموزشی.
5- برنامه‌ریزی جهت تغییر افکار و تغییر رفتار با هدف تغییر در ساختار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران .
6- بسترسازی جهت افزایش ناامیدی نسبت به آینده وبرنامه‌های اجرایی درکشور و تقویت گرایش و نگرش نسبت به آمریکا.
7- فعال شدن مؤسسات مطالعاتی و تحقیقاتی اروپایی جهت برقراری ارتباط با افراد موردنظر و ایجاد ارتباط با مراکز داخلی در قالب پروژه نهادسازی.
8- ارائه بورسیه‌های تحصیلی به افراد موردنظر و بازگشت آنها پس از تاثیرپذیری فکری.
9- فعال نمودن انگلیس در قالب شناسایی و جذب نخبگان، راه‌اندازی سازمان های غیردولتی و اعزام افراد موردنظر به داخل کشور.
10- برگزاری دوره‌های آموزشی خبرنگاری در هلند و انگلیس.
11- بهره‌برداری از کارمندان محلی جهت برقراری ارتباطات غیررسمی.
12- تبادل و همکاری اطلاعاتی با سایر سازمان های جاسوسی جهت بهره‌برداری از اطلاعات و امکانات آنها.
13- تحریک و هدایت مردم جهت گسترش دامنه اعتراضات
  
   

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 1:5 عصر     |     () نظر
استراتژی غرب در برابر ایران: فروپاشی از درون
یکی از مقامات ارشد امنیتی غرب در بیان اهمیت بکارگیری استراتژی‌های معطوف به دیپلماسی عمومی در برابر ایران، اظهار می‌دارد: "ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، کمیت جمعیت، کیفیت نیروی انسانی، امکانات نظامی، منابع طبیعی سرشار و موقعیت جغرافیایی ممتاز در خاورمیانه و هارتلند منطقه، به قدرتی بی ‌بدیل تبدیل شده که دیگر نمی‌توان با یورش نظامی آن را سرنگون کرد.
  
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، متن کیفر خواست عبد‌الرضا محبتی معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران به نمایندگی از مدعی‌العموم به شرح ذیل است:

((رب بما انعمت علیّ فلن اکون ظهیراً للمجرمین ))
ریاست محترم شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران

همانگونه که استحضار دارید پس از حضور حداکثری مردم خدادوست و پرافتخار ایران اسلامی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری و لبیک به دعوت مقام معظم رهبری((مدظله العالی )) در تجدید میثاق مجدد با آرمانهای امام راحل ((رحمة اله علیه )) در سی امین سال پیروزی انقلاب اسلامی که برگ زرینی در مردم سالاری دینی و رکوردی بی سابقه از حضور مردم در جهان به ثبت رسانید جریانی معاند با افتخارات نظام اسلامی در داخل و خارج از کشور درصدد ایجاد فتنه و سیاه نمایی این افتخار عظیم و اخلال در نظم و امنیت جامعه و تشویش اذهان عمومی برآمد و با بهره گیری از رسانه های مخالف و افراد فرصت طلب و ارتباط با بیگانگان و استفاده از همه ظرفیت گروههای ضد انقلاب که از سالها قبل درصدد فرصتی برای ضربه زدن به امنیت میهن اسلامی ما بودند با طراحی توطئه و سناریوی فریب کارانه ادعای تقلب و جعل درانتخابات سعی در تبدیل نمودن یکی از بزرگترین افتخارات سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران به چالش امنیتی و حربه تبلیغاتی براندازانه علیه نظام داشتند .
در جلسه گذشته در مقدمه اول ادعانامه دادستانی تهران دلایل طراحی قبلی این آشوبها و مستندات اثبات جرم سازمان یافته و برنامه ریزی شده اخیر به استحضار رسید . در این جلسه در دو بخش برنامه ریزی و طراحی کشورهای بیگانه و مخالف جمهوری اسلامی ایران به منظور فروپاشی و براندازی نرم در کشور و دخالت آنان در حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری اقدامات گروهکهای ضدانقلاب و تروریستی و نقش آنها در حوادث پس از انتخابات و آشوبهای اخیر به استحضار می رساند :
الف ) برنامه ریزی و طراحی کشورهای بیگانه و مخالف جمهوری اسلامی ایران به منظور فروپاشی و براندازی نرم در کشور و نقش آنان در حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری
پیروزی انقلاب اسلامی و به خطر افتادن منافع استعماری بیگانگان در داخل کشور و منطقه استراتژیک خلیج فارس منجر به افزایش خصومت و دشمنی غرب علیه جمهوری اسلامی ایران گردیده و برهمین اساس و در دوره‌های مختلف؛اجرای طرحهای متعدد سیاسی و اطلاعاتی جهت مقابله با نظام ،در دستور کار آنها قرار گرفته است.
از سوی دیگر؛گرفتاری غرب به سرکردگی آمریکا در باتلاق عراق و افغانستان و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه با حزب ا... و جنگ 22 روزه غزه؛احتمال و امکان بکارگیری گزینه نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران را به حداقل کاهش داده و برهمین اساس ایجاد تغییرات ساختاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با رویکردهای نوین اطلاعاتی و اقدامات پنهان و نرم در دستور کار غرب قرار گرفته است.در همین راستا؛ فضای مجازی، رسانه ،شبکه‌های ماهواره‌ای و....به عنوان ابزاری کارآمد و نوین جهت تغییر افکار، مورد بهره‌برداری بیگانگان قرار گرفته و براساس ادبیات جاسوسی غرب؛تغییر افکار؛زیربنای تغییر رفتار و نهایتا "‌تغییر ساختار کشور را در پی خواهد داشت.
در همین راستا؛ سیاستهای جدید غرب و به ویژه آمریکا و انگلیسی جهت مقابله با جمهوری اسلامی ایران بر سه اصل:

1- دموکراسی‌سازی (دموکراسی متناسب با اهداف و منافع غرب).
2- مشغول‌سازی نظام در داخل با ایجاد ناامنی‌های داخلی و تشدید اختلاف‌ها
3- مهار اقتدار منطقه‌ای جمهوری اسلامی ایران
استوار گردیده که جهت تحقق این اهداف استفاده از رسانه، دیپلماسی عمومی، ایجاد سازمان‌های مردم‌نهاد و شبکه ارتباطی و سازماندهی مخالفان با هدف نافرمانی مدنی و راه‌اندازی پروژه مبارزه عاری از خشونت از مهمترین نقش و کارکرد برخوردار بوده و بودجه های کلان و ابزار نوین ارتباطی نیز بدان تخصیص یافته است. از سوی دیگر؛سازمان های جاسوسی غرب نسبت به بهره برداری از تمامی فرصت ها و امکانات داخلی معارض و اپوزیسیون که به عنوان بازوهای اجرایی و عملیاتی آنها محسوب می‌گردند ؛غفلت ننموده وگروههای مذکور از قبیل گروه غیرقانونی نهضت آزادی جهت جریان سازی،ایجاد ناامنی و به چالش کشاندن نظام و در قالب پیاده نظام و ستون پنجم دشمنان به ایفای نقش می پردازند.
درهمین راستا؛گروهک منافقین،تندر و جریانات تجزیه طلب و قوم گرا با هدایت و حمایت بیگانگان ودر قالب بمب گذاری،ترور،ایجاد اختلافات سیاسی و قومیتی و بحران سازی؛مبادرت به اجرای برنامه های ضدامنیتی در ایام انتخابات ریاست جمهوری نمودندکه تلاش جهت ترور یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری و انتساب آن به نظام در راستای ایراد اتهام علیه مسئولین نظام،گسترش اختلافات و ایجاد ابهام و توهم در لایه های مختلف اجتماعی؛یکی از نمونه های اهداف و اقدامات آنها محسوب می گردد.
راهکارهای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران :
دشمنان نظام ( مقدس جمهوری اسلامی ایران ) جهت پیشبرد سیاست‌های مذکور؛ محورهایی را به عنوان راهکارهای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران طراحی، ترسیم و جهت اجرا در اختیار دستگاههای اطلاعاتی و مؤسسات وابسته قرار داده‌اند که برخی از آنها عبارتند از:
1) تبلیغ و ترویج ضرورت تغییر سیاسی نظام؛
2) حمایت‌های بین‌المللی از اتحادیه‌های کارگری ، اصناف، گروههای باصطلاح مدافع حقوق بشر و تشکل‌های مدنی مخالف جمهوری اسلامی ایران.
3) اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران.
4) تقویت مالی نیروهای مخالف داخل نظام؛ بصورت پنهان
5) شناسایی، جذب و توانمندسازی مراکز و افراد و اقشار مؤثر در جامعه مانند زنان، جوانان، NGOها و ... در جهت نیل به اهداف معین .
با توجه به جدول ترسیمی در تقویم کشور جهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سال 1388؛ برنامه اجرایی اهداف فوق توسط بیگانگان با فرصت‌طلبی از آزادی‌های موجود ؛در راستای براندازی نرم جمهوری اسلامی ایران و در قالب پروژه دیپلماسی عمومی (Public diplomacy) و اقدامات پنهان (Covert Action) به مرحله اجرا درآمده است.
براندازی نرم و اقدامات پنهان:
براندازی نرم که با ظاهری آراسته و برای عادی سازی در نزد افکار عمومی از آن با عنوان دیپلماسی عمومی یاد نمودند دارای مفاهیم و ویژگی های ذیل می باشد:
از منظریکی از دستگاههای اطلاعاتی غرب :
"دیپلماسی عمومی به دنبال این هدف است که منافع و امنیت ملی ما را از طریق درک، آگاهی و تاثیر بر مردم کشورهای دیگر حفظ کرده و از گفتگو بین شهروندان ما و موسسات و همتایان آنها در خارج نیز بهره ببرد. "
براندازی نرم از دیدگاه غرب همانا تحمیل ارزش‌ها و چهارچوب‌های فکری حاکم بر جوامع غربی به دیگر جوامع است تا از این طریق و به صورت خودکار سیستم آن کشور هدف متاثر و همراه با سیاست‌های نظام سلطه گردد.
o هدف دیپلماسی عمومی غرب "ملت‌‌ها " و مسیر و غایت نهایی آن تاثیرگذاری با هدف تسهیل در سیاست‌های معطوف به اقدامات پنهان و براندازانه است بنابراین اقدامات پنهان در چارچوب دیپلماسی عمومی؛ مستلزم بکار بستن پیچیده‌ترین شیوه‌های عملیات روانی تهاجمی می باشد
مهم‌ترین اهداف این پروژه از دیدگاه نظریه پردازان عبارتند از:
1- وادار نمودن دولت به جهت‌گیری‌های مورد نظر آنان از طریق فشارهای مردمی.
2- ایجاد فضای عدم اعتماد نسبت به مسئولان نظام و اختلال در فرایند تصمیم‌گیری.
3- انحراف افکار عمومی جامعه از منافع و اصول نظام و ترویج شیوه‌های موردنظر در جامعه از طریق تشکیک در ارزش‌های نظام.
4- ایجاد اختلاف در گرایش‌های مختلف جامعه و تفرقه و جدایی میان مردم و حاکمیت از طریق متهم کردن سران نظام و نسبت کذب دادن به مسئولان.
5- انشقاق در گروههای فکری، قومی، مذهبی و ...با هدف اختلال در وحدت ملی.
درتبیین اهمیت این بخش از اقدامات پنهان ؛یکی از وزرای خارجه کشورهای غربی اظهار می‌دارد: "در زمان حاضر، تلاش‌های ما در زمینه دیپلماسی عمومی در مقایسه با دیگر اقدامات بسیار مهم‌تر است به نحوی که این تلاش‌ها جزءلاینفک سیاست خارجی ما در برابر دولت‌های مخالف می‌باشد. "
استراتژی امنیت ملی غرب پس از فروپاشی شوروی سابق که برای انطباق با شرایط متحول بین‌المللی طراحی و بازسازی گردید، وظایفی را برای دستگاههای مختلف امنیتی آن کشورها در راستای اجرای مؤثر این استراتژی تعیین و مشخص کرده و در همین راستا گزارشات راهبردی_امنیتی را تدوین نموده است .
نکته قابل توجه در دستورالعمل‌های گزارشات مذکور؛ جهت‌گیری‌های اقدامات آنها در راستای اقدامات پنهان بوده و با منتفی دانستن جنگ نظامی، "جنگ نرم " و "فروپاشی از درون " را در برابر جمهوری اسلامی پیشنهاد می‌‌کنند.
راهکارهای تدوین شده در تقابل با ایران گویای استراتژی غرب علیه جمهوری اسلامی و در چارچوب دیپلماسی عمومی بوده و اهمیت راهکارهای کاربردی آن به اندازه‌ای است که این گزارشات را می‌توان "مانیفست اقدامات پنهان " غرب علیه جمهوری اسلامی قلمداد کرد.
یکی از مقامات ارشد امنیتی غرب در بیان اهمیت بکارگیری استراتژی‌های معطوف به دیپلماسی عمومی در برابر ایران، اظهار می‌دارد: "ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، کمیت جمعیت، کیفیت نیروی انسانی، امکانات نظامی، منابع طبیعی سرشار و موقعیت جغرافیایی ممتاز در خاورمیانه و هارتلند منطقه، به قدرتی بی ‌بدیل تبدیل شده که دیگر نمی‌توان با یورش نظامی آن را سرنگون کرد. "
محورهای مهم گزارشاتی که بر ضرورت بکارگیری تاکتیک‌های دیپلماسی عمومی تاکید دارند، گویای برنامه‌هایی است که دولتمردان غرب تحت عنوان دیپلماسی عمومی علیه جمهوری اسلامی در سر دارند:
1* بهره‌برداری از اختلافات درونی ایران.
2* بکارگیری براندازی نرم بجای اقدام نظامی .
3* دامن زدن به نافرمانی‌های مدنی در تشکل‌های دانشجویی و نهادهای غیردولتی و صنفی به عنوان ابزارهای مهم فشار بر ایران.
4* ضرورت تاکید بر وجود نظارت بین‌المللی بر انتخابات.
5* حمایت ریاکارانه از حقوق‌بشر و دموکراسی در ایران .
6* راه‌اندازی و تقویت شبکه‌های متعدد رادیو و تلویزیونی به منظور سیاه نمایی و فریب مردم
7* حمایت از اپوزیسیون‌ داخلی.
8* تسهیل در فعالیت NGOهای همسو با غرب.
9* تسهیل در صدور ویزا برای افرادمستعد و همسو با اهداف غرب .
10* دعوت از فعالان جوان ایرانی بمنظور شرکت در سمینارهای خارج از کشور برای جذب و آموزش هدفمند مانند آنچه که در کشورهایی مثل صربستان، فیلیپین، اندونزی، شیلی،اوکراین و....
اتفاق افتاد .
از سوی دیگر؛ در بخشی از دکترین های امنیتی خود آورده اند:
"ما ممکن است با چالشی جدی‌تر از هیچ کشوری جز ایران مواجه نشویم. نگرانی‌های دیگری در مورد ایران داریم که به اندازه مسائل هسته‌ای مهم هستند. نگرانی‌های ما در نهایت هنگامی حل خواهند شد که حکومت ایران با اتخاذ تصمیمی راهبردی، سیاست‌های خود را تغییر داده و نظام سیاسی خود را باز نماید و به مردم خود آزادی بدهد. این مساله هدف غایی ماست. راهبرد ما گسترش تعامل با مردم ایران است. ما در راستای نابودی استبداد و ارتقای دموکراسی کارآمد، از تمامی ابزارهای سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک و ابزارهای دیگری که در اختیار داریم استفاده خواهیم کرد که از آن جمله عبارتند از:
o افشای موارد نقض حقوق‌بشر.
o حمایت از اصلاح‌طلبان از طریق برگزاری نشست‌هایی در وزارت خارجه و سفارت‌خانه‌های خود.
تخصیص بودجه در جهت حمایت مالی از فعالیت های مورد نظر غرب در داخل ایران
o اعمال تحریم‌هایی با هدف ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت
  
   

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 1:4 عصر     |     () نظر
عکس هایی از تظاهرات میلیونی علیه مراسم تنفیذ!!




01.jpg

02.jpg

03.jpg


05.jpg

06.jpg


09.jpg



کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 1:2 عصر     |     () نظر

صفار هرندی:

پرونده سعید حجاریان و بهزاد نبوی در ماجرای ترور شهید رجایی

هنوز بسته نشده است.



صفار: پرونده سعید حجاریان و بهزاد نبوی در ماجرای ترور شهید رجایی هنوز بسته نشده است
سخنان صفار هرندی در خصوص مختومه نبودن پرونده مذکور و امکان بازگشایی آن، می تواند نشانه روزهایی بسیار سخت برای اصلاح طلبان جامعه ایران باشد.
محمد حسین صفار هرندی از احتمال محاکمه سعید حجاریان و بهزاد نبوی به دلیل دست داشتن در ترور محمد علی رجایی و محمد جواد باهنر، رئیس جمهور و نخست وزیر اسبق ایران، خبر داد.

محمد حسین صفار هرندی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت احمدی نژاد، از مفتوح بودن پرونده سعید حجاریان و بهزاد نبوی به دلیل آنچه که وی کوتاهی این دو نفر در تدارک " شرایط امنیتی مناسب" در دوران مسئولیتشان در دولت شهید رجایی نامید، خبر داد.

در سال 1360 پس از ترور شهیدان رجایی و باهنر، شایعاتی مبنی بر دست داشتن بهزاد نبوی درانفجار دفتر نخست وزیری مطرح شد اما این اتهام ثابت نشد.

سخنان صفار هرندی در خصوص مختومه نبودن پرونده مذکور و امکان بازگشایی آن، می تواند نشانه روزهایی بسیار سخت برای اصلاح طلبان جامعه ایران باشد.

تمایل صفار هرندی به بازگشایی پرونده انفجار در دفتر نخست وزیری در سال 1360، می تواند این سئوال را در پیش روی افکار عمومی جامعه ایران قرار دهد که چرا بعد از 26 سال تازه به یاد ترور شهیدان رجایی و باهنر افتاده اند؟

صفار هرندی در همایش مذکور درباره کشمیری، عامل انفجار دفتر نخست وزیری در سال 1360، گفت: " آدم‌ها با صورت و ظاهر خودی وارد جمع‌های مختلف می‌شوند؛ آقای کشمیری را باید یکی از پروژه‌های ناگوار انقلاب به حساب آورد. کسی که بسیار در مورد ایشان سوءظن ایجاد شده بود ولی در نهایت زهر خود را ریخت. ما باید فریب این موارد را نخوریم و عامل سالم‌سازی در تشکل‌های ما پیشینه‌شناسی از افراد است".

وی افزود: "آقای رجایی آن‌چنان اعتمادی به آقای کشمیری داشتند که وقتی ایشان با کیف دستی می‌خواستند به همراه آقای رجایی به نزد امام بروند و با مقاومت محافظان امام روبه‌رو شدند، آقای رجایی وساطت ایشان را کرد ولی در نهایت با مقاومت محافظان امام روبه‌رو شدند و آقای کشمیری وقتی این فضا را مشاهده کردند از راه خود برگشتند و به نزد امام نرفتند. احتمال دارد که ایشان می‌خواستند قضیه‌ رخداده برای دفتر نخست‌وزیری را در دفتر امام به وجود بیاورند

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 12:52 عصر     |     () نظر
حمله به منزل"قطبی" بخاطر شرکت در تنفیذ



به گزارش برنا :
  روز گذشته (پنج شنبه) افرادی ناشناس با حمله به محل سکونت افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در کشور امارات و آسیب رساندن به منزل وی،موجبات ترس همسر کره ای وی را فراهم کردند.

 این افراد با انداختن نامه ای در منزل سرمربی تیم ملی،وی را تهدید کردند.افراد ناشناس در نامه ای که به منزل قطبی انداخته اند،خشم خود را از حضور این مربی در مراسم تنفیذ رئیس جمهوری را اعلام کرده اند. لازم به ذکر است که پلیس امارات پس از اطلاع از این موضوع،بررسی پرونده را در دست گرفته است.


ضمناً تعدادی از لژیونرهای ایرانی حاضر در امارات در جریان ماجرا قرار گرفتند و در تماس با قطبی آمادگی خود برای انجام هر کمکی را اعلام نمودند

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/17:: 12:50 عصر     |     () نظر
 

یک بازی کامپیوتری  هست که علیه جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است. به نام جهنم خلیج فارس، در این بازی یک شخصیت اصلی وجود دارد که بوسیله ی کودک هدایت می شود و او امریکائی است و به یک پایانه نفتی در خلیج فارس آمده است تا با عملیاتی چند گروگان امریکائی را که در آنجا اسیرند را آزاد کند. در مقابل او کسانی که در پایانه هستند ظاهرا ایرانی اند و با او برخورد و درگیری دارند. اما بالاخره امریکایی همه را می کشد و گروگانها را آزاد می کند.
نکته قابل توجه اینجاست که در این فیلم از نکات ظریف روانشناسی برای ایجاد انزجار از ایرانی ها استفاده شده است. بطوری که در فیلم مشاهده می شود وقتی امریکایی به ایرانی ها شلیک می کند، ایرانی ها با صدای بسیار بلندی فریاد می زنند: (یا مهدی) و(یا الله) و... این فریادها طوری است که باعث انزجار کودک می شود و به طور شرطی می آموزد که هرجا این کلمات را شنید بی اختیار شلیک کند.این فیلم در جهان در مراکز فروش بازیهای کامپیوتری به نام بازی (یا مهدی) مرسوم است
...................................................................
 بازی کامپیوتری دیگری الان در جامعه ما پخش هست.مثلا شطرنج است.خیلی هم فجیع. ابتدا یک تصویری می آید روی صحنه ی کامپیوتر، تصویر پوشیده دو زن است .مثلا نلی و مری.
بعد نوشته انگلیسی می آید،شما با کدام یک از اینها می خواهید شطرنج بازی کنید. مثلا N را بزنید نلی وM را بزنید مری. شروع میکند بازی کردن، بازی به گونه ای طراحی شده که هر راندی که نوجوان یا جوان پای کامپیوتر پیروز می شود امتیازش این است که این زن یکی از قطعات لباسش را در بیاورد تا آخر.
یعنی ببینید استفاده از آن انرژی عظیمی که در ذهن و روح است در چنین فضایی. یعنی ما واقعا وارد دنیای عجیبی داریم می شویم. دنیایی که من اینرا سه چهار سال پیش در دانشگاه امیرکبیر مفصل بحث کردم،دنیایی که دارد مرز بین ارزش و ضد ارزش به قدری کم رنگ می شود که در برخی از موارد می مانیم که این واقعا ضد ارزش است و آن واقعا ارزش!
............................................................................
بازی کامپیوتری دیگری به نام شاهزاده ی ایرانی (Prince Of Persia) که در ایران به نام وزیر هندی معروف است. در این فیلم فردی که لباس روحانی به تن دارد، دختری را به اسارت درآورده و نام وی وزیر جعفر است. شاهزاده جوانی از ایران تلاش می کند که دختر را از اسارت وی آزاد سازد. این شاهزاده بوسیله ی کودک هدایت می شود و بالاخره با پیروزی وی و شکست وزیر جعفر بازی به اتمام می رسد. نام وزیر جعفر به خاطر توهین به امام جعفر صادق(ع) که شیعه بسیاری از معارف خود را از وی دارد انتخاب شده است و بعد از کنفرانس شیعه شناسی تل آویو ساخته شده است. در این کنفرانس به نقش مهم امام صادق(ع) در مذهب شیعه اشاره شده است و از حضرت به عنوان یک نابغه یاد می شود.
.......................................................................
درصفحه ی 3مجله ی نیوزیک انیترنشینان چاپ امریکا که در سطح جهانی منتشر می شود.
در این روزنامه یک تصویری انداخته اندازه یک کفش ورزشی به اسم Nike این شرکت ورزشی آمده بود کفشهایی برای بسکتبال تولید کرده بود که پشت آن کلمه ی الله بود بعد روی بند یک الله فلزی درست کرده بودند و زیر پاشنه این را قرار داده بودند.
مجله ی Life چاپ امریکا دو سال گذشته یک آگهی تبلیغاتی پخش کرد که درقسمت بالای تصویر آرم cocacola بود بعد در پایین تصویر یک عرب مسلمانی داشت cocacola را با الکل سجده می کرد. بعد در قسمت دیگرش نوشته شده بود که تنها cocacola است که تشنگی معنوی یک مسلمان را فرو می نشاند. خوب از این مسائل متاسفانه بسیاراست و اگر یک مقدار با خرد و با انصاف و دلیل بنگریم مشخص است که پشت اینها یک سیستم قوی طراحی شده وجود دارد.

                                                                              سخنرانی دکتر بلخاری در جمع دانشجویان

                

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/16:: 12:52 عصر     |     () نظر


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/16:: 12:47 عصر     |     () نظر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >