سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بدى را از سینه جز خود بر کن با کندن آن از سینه خویشتن . [نهج البلاغه]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ

فرا رسیدن ?? ذیقعده سالروز میلاد آقا امام رضا(ع) هشتمین اختر تابناک آسمان ولایت و قبله دلهای شیعیان ، بر تمام محبان آن حضرت مبارک .

                   


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/7:: 7:33 عصر     |     () نظر

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 7:51 عصر     |     () نظر

درخواست زنان از حسین زمان برای قیام!<\/h2>

ژانویه 28, 2009 بدست امید حسینی

این مطلب طنز است، لطفا جدی نگیرید!

گزارشی از همایش سراسری «زنان عضو دفتر بانوان خانه‌دار سابقا شاغل عضو جبهه مشارکت سراسر کشور!»

حدود ساعت 12 تقریبا همه آمده بودند و «حسین زمان» هم آمد پایین و برنامه شروع شد. خانم شجاعی از طرف جمع تشکر کرد برای وقتی که در اختیار قرار گرفته بود و از حاضرین خواست تا خود را معرفی کنند. ترکیب جالبی بود از زنان مدیر و سیاسی از سراسر کشور. فرماندار سابق و بخشدار سابق و شهردار سابق و معاون وزیر سابق و مدیرکل سابق و … (که همگی به برکت دولت احمدی نژاد، به زنان خانه‌دار تبدیل شده بودند!)

آذر منصوری رشته کلام را به دست گرفت و با اشاره به وضعیت نابهنجار کشور گفت: ما آمده‌ایم اعلام نگرانی کنیم برای ایران، برای انقلاب، برای پایمال شدن خون شهیدان، برای آینده فرزندانمان و از همه مهمتر برای آینده شغلی خودمان! آمده‌ایم به نمایندگی از نیمی از جامعه که بگوییم بیایید، چون مردم «حسین زمان» را می‌خواهند و نگران گردبادند!!!

خانم خوش‌خلق سیما کاندیدای مجلس هشتم با توجه به حوزه تخصصی خود در ارتباط با فجایعی که در بخش کشاورزی اتفاق افتاده و با ابراز نگرانی شدید گفت: ما با همه توان و تخصصمان پشت سر شماییم و جان ناقابلمان! ارزانی وجود شماست تا بیایید و کشاورزی ما را نجات دهید!

گلدسته نماینده زنان اصلاح‌طلب گلستان با تقدیم چند شاخه گل نرگس از طرف زنان اصلاح‌طلب گفت: ما نماینده زنانی هستیم که در زمان شما در نهادهای مدنی فعال شدند و هویت یافتند و کمترین مشکل را در خانواده‌ها دارند و آمده‌ایم بگوییم به تعهد خود که فدا کردن جان در راه ایران است، عمل کنید. (ضمنا ما دیگر حال و حوصله خانه‌دار بودن را نداریم. ما می‌خواهیم به فرمانداری و بخشداری و شهرداری سابق خودمان برگردیم!)

آخرین نفر نماینده زنان اصلاح طلب لرستان بود که با «حسین زمان» از رسم لرها گفت که در غائله های بزرگ که دعواها سخت ادامه دارد (و کار به اسلحه و تیر و تفنگ می‌کشد) زنان بزرگ را می‌برند تا به حرمت آنان غائله ختم شود. این خانم اصلاح‌طلب، سپس به عنوان یک زن بزرگ لر از «حسین زمان» خواست حالا که دعواها سخت ادامه دارد، به مادربزرگ احترام بگذارد و بیاید و از پشتیبانی لرها مطمئن باشد!

حالا نوبت «حسین زمان» بود که سخن بگوید. او که هر وقت گروهی برای خواندنش به عرصه انتخابات می‌آیند و می‌گویند و می‌سرایند و پافشاری می‌کنند، کمردرد مزمنش عود می‌کند و لابد قلب مهربانش تیر می‌کشد و سرش به درد می‌آید و دلش برای این که همه دلواپسی‌های مردم کشورش و همه دغدغه‌های کوچک و بزرگ آنان و نگرانی‌هایشان یکباره به قلب مهربان او منتقل می‌شود و به همه وجودش هجوم می‌آورد و در عوض خلوص و صفا و صداقت مردمش او را به وجد می‌آورد. آنگاه این مرد بارانی می‌شکفد و طنازی می‌کند!

«حسین زمان» اصرار و سماجت‌ها را که می‌بیند و غصه‌ها و دغدغه‌ها را برای عوض شدن فضای سنگین جلسه، می‌گوید «رفته گل بچینه!!» و زنان می‌گویند تا بله نگیریم نمی‌رویم! ما مادران ایرانیم . دلمان برای بچه‌‌هایمان فرزندان ایران این روزها سخت می‌تپد و این سینه انگار می‌خواهد شکافته شود.

در این لحظه زنان می‌گویند: «حسین زمان! برای احیای دین جدت قیام کن و برای احیای انقلابی که پدرت روح الله خمینی رهبری کرد. تو نشستن را مپسند ما هم زینب‌وار پشتیبانیت می‌کنیم و آمده‌ایم برای بیعت برای تجدید پیمان و محکم کردن میثاق‌ها.»

«حسین زمان» به زنان اهل فضل و دانش که از سراسر کشور به دیدنش آمده‌اند، سلام و خیرمقدم می‌گوید. می‌گوید که از سیاست و سیاست‌مداران که در جهان امروز اهل تقلب و زور و تزویر و دروغند، دلخوشی ندارد اما در عین حال از سیاست بدش هم نمی‌آید. می‌گوید در بد دوره‌ای هستیم. دوره‌ای که حتی از اسم «حسین زمان» هم سو‌ءاستفاده می‌کنند!

«حسین زمان» از دغدغه هایش گفت و گفت و گفت و من چقدر دلم تنگ شده بود برای ترانه‌های زیبایش. اما مسافر بودم و ناگزیر از ترک جلسه.

چند ساعت بعد در هواپیما تیم هندبال که برای مسابقه دوستانه به بیروت می‌آمدند، یک توپ هندبال به سمت من پرتاب کردند  و من از خواب بیدار شدم. پرسیدند حالا می‌آید؟ گفتم کی؟ گفتند «حسین زمان»؟ گفتم شاید بیاید. پایم که به بیروت رسید، همین سوال را مکرر شنیدم و با تعجب گفتم شاید هم نیاید!

این نوشته برداشتی آزاد بود از مطلب خانم فخرالسادات محتشمی پور (همسر محترم آقای تاج‌زاده)

چند نکته بی‌ربط:

  1. این «حسین زمان» با آن «حسین زمان» که خواننده است، فرق دارد!
  2. این حسین زمان فن طنازی را هم خوب می‌داند!
  3. جای خانم لیلا حاتمی هم در این جلسه خیلی خالی بود!
  4. ناخودآگاه یاد خانم هیلاری کلینتون می‌افتم که در روزهای تبلیغات انتخابات آمریکا، رقبایش به او اعتراض می‌کردند که چرا از احساسات زنانه برای پیروزی در انتخابات سو‌ءاستفاده می‌کند؟ خانم هیلاری هم همیشه اشکهایش را پاک می‌کرد و می‌گفت:«شما هنوز مادر نشده‌اید!»
  5. هیچکس را نباید با شهید رجایی مقایسه کرد!
  6. از موارد بالا نتیجه می‌گیریم که احمدی‌ نژاد پوپولیست است و دولت نهم هم از احساسات مردم خیلی سو‌استفاده می‌کند!

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 7:50 عصر     |     () نظر
دعای کمیل سیاسی تا حسین زمان!

اکتبر 28, 2009 بدست امید حسینی

حتما خبر دستگیری عده‌ای از اصلاح طلبان را در مراسم دعای کمیل شنیده‌اید. حرف و حدیث‌های زیادی بعد از این مساله به وجود آمده است. عده‌ای اعتراض کردند که چرا به دعای کمیل ما حمله کردید و چرا چشم دیدن دعا خواندن ما را ندارید و عده‌ای هم در مقابل گفتند که این مراسم دعا بهانه‌ای بود برای برنامه‌های سیاسی و …

خانم محتشمی پور همسر مصطفی تاج‌زاده هم در واکنش به این مساله گفته است:«گفته شده است که این دستگیری‌ها به دستور و با حکم دادستان بوده و اعلام کردند که این جلسه دعای کمیل نبوده بلکه جلسه‌ای برای برنامه‌ریزی توطئه برای سیزده آبان بوده است. نکته جالب اینجاست که هنگامی ماموران به این مراسم دعا حمله کردند که چراغ‌ها خاموش بوده و دعا به نقطه اوج خود رسیده بود و با ذکر یا غیاث المستغیثین، حاضران در حال بیان حاجات خود و ویژه دعا برای آزادی زندانیان سیاسی بودند!!» این جمله آخری خانم محتشمی، خود نشان دهنده این است که به هر حال دعای کمیل آنها کمی تا قسمتی سیاسی هم بوده! البته من اعتراضی ندارم، دعا برای آزادی زندانیان چیز بدی نیست.

با شنیدن این ماجرا، یاد خاطره‌ای از دعای کمیل حسین زمان در سالهای اصلاحات افتادم. در یکی از آن مراسم‌ها، حسین زمان در حال مداحی و قرائت دعا بود که ناگهان وسط دعای کمیل، یاد روزنامه‌های توقیف شده‌ی اصلاحات ‌افتاد و از«یا غیاث المستغیثین» رسید به اینجا که برای آزادی و رفع توقیف هر چه زودتر آن روزنامه‌ها هم دعا کرد!

خداوکیلی قصد توهین به هیچ کس را در این پست نداشتم. فقط یک دفعه یاد خاطره‌ی دعای کمیل سیاسی اصلاح‌طلبان در آن سالها افتادم که اینجا بهترین وقت ممکن برای تعریف کردن آن بود!

راستی حالا که به خانم محتشمی‌پور اشاره کردم، بد نیست یک نگاهی هم به وبلاگ این خانم بیندازیم و از ادبیات جالب ایشان بهره‌مند شویم! بلاتشبیه، آدم با خواندن بیانیه‌ها و اطلاعیه‌ها و لحن نوشته‌های این جماعت، یاد اطلاعیه‌های گروهک‌های ضدانقلاب مثل چریک‌های فدایی و مجاهدین خلق و کوموله و کومونیست‌ها می‌افتد که دائما از استبداد رژیم آخوندی و دیکتاتوری و … ناله می‌کردند.

یک چیز دیگر، من نمی‌دانم این تناقضات اصلاح طلبان کی قرار است تمام شود؟ آنها دائما طرف مقابل خودشان را متهم می‌کنند که وقایع امروز مملکت را به صدر اسلام و دوران امام علی تشبیه می‌کنند، آن وقت خودشان دست راستی‌ها را از پشت بسته‌اند. اینجا را به نقل از وبلاگ خانم محتشمی‌پور بخوانید:

«متأسفیم که می‌بینیم اگر زینب کبری(س) پس از حادثه خونبار کربلا به اسارت رفت و در کاخ یزید در برابر او و سپاهش به یزید تاخت و خطبه تاریخی‌اش را خواند اما یزیدیان حق فریاد و اعتراض را از او نگرفتند اما امروز در ایران همسران و فرزندان اسرای اصلاحات که برای تسلای خویش گرد هم می آیند تا با دعای کمیل که یادگار امام علی (َع) است به درگاه خداوند و اهل بیت او متوسل شوند مورد هجوم ماموران امنیتی قرار می گیرند و به اسارت می روند! »

البته خانم محتشمی پور در بیان چنین اظهاراتی مسبوق به سابقه هستند و قبلا هم خودشان را به حضرت زینب تشبیه کرده بودند! نه تنها خود، که خاتمی را هم به حسین زمان تشبیه کرده بود. البته منظور خانم محتشمی، تشبیه خاتمی به  امام حسین بود نه آقای حسین زمان خواننده! :

«حسین زمان! برای احیای دین جدت قیام کن و برای احیای انقلابی که پدرت روح الله خمینی رهبری کرد. تو نشستن را مپسند ما هم زینب‌وار پشتیبانیت می‌کنیم و آمده‌ایم برای بیعت برای تجدید پیمان و محکم کردن میثاق‌ها


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 7:43 عصر     |     () نظر
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از نخبگان علمی کشور
زیر سؤال بردن انتخابات بزرگ‌ترین جرم بود/ حوادث بعد از انتخابات با صحنه‌گردانی برخی از عناصر خود نظام بود

شماری از نخبگان علمی – فرهنگی - ادبی کشور صبح امروز در دیدار صمیمانه صدها نفر از نخبگان علمی – فرهنگی کشور با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدگاهها و پیشنهادهای خود را درباره مسائل مختلف با ایشان در میان گذاشتند.

حضرت آیت الله خامنه ای، پس از سخنان شماری از نخبگان جوان، دیدار با جوانان فرزانه را مثل همیشه بسیار شیرین و امیدبخش خواندند و تأکید کردند: جوانان نخبه و تحصیلکرده ای که فرزانگی را با تعهد و احساس مسئولیت همراه کرده اند حقیقتاً امید اصلی کشور و عامل اساسی تحقق آینده درخشان ایران محسوب می شوند.

رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به اینکه دیدگاهها و پیشنهادهای نخبگان جوان هر سال در مقایسه با سال قبل برتر و عمیق تر می شود افزودند: این واقعیت نشان دهنده توجه جوانان به مسائل اساسی کشور و نشانه و معنای پیشرفت است و مسئولان باید با توجه به این حقایق، برای آینده برنامه ریزی و اقدام کنند.

ایشان، تأکید نخبگان جوان بر مسائلی نظیر ضرورت حرکت براساس نیازهای ملی و بومی، توجه به عنصر معنویت دینی، تقویت فرهنگِ صحیح نخبگی و اخلاقی شدن جامعه را نکاتی بسیار مهم برشمردند و خاطرنشان کردند: شنیدن این نکات بسیار تعیین کننده از زبان نخبگان جوان، هر انسان متفکر، آگاه و متعهد را به یقین می رساند که شجره طیبه نظام اسلامی و این جامعه اصیل، در پرتو همین پیشرفت محسوس «مادی – معنوی – علمی و اخلاقی»، حتماً به اهداف خود خواهد رسید.

رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به روشن شدن تدریجی برخی حقایق خاطرنشان کردند: واقعیت این است که نظام اسلامی درگذر از حوادث پرفراز و نشیب سی سال اخیر از جمله حوادث سیاسی اخیر، و به علت مقاومت در مقابل هجوم بی سابقه، همه جانبه و مستمر قدرتهای امنیتی – سیاسی – رسانه ای و تبلیغاتی جهان، از نوعی مصونیت برخوردار و به مجموعه ای مستحکم و ضدضربه تبدیل شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای، توطئه های دشمنان ملت ایران را واقعیتی انکارناپذیر خواندند و یادآور شدند البته ممکن است کسی که در داخل، محور و هم جهت با این توطئه ها قرار گرفته، خودش متوجه این ماجرا نباشد اما این مسئله، واقعیات را عوض نمی کند.

ایشان، جنجال سازی و لفاظی را باعث پیچیده تر شدن مشکلات دانستند و با اشاره به برخی مسائل قبل و بعد از انتخابات افزودند: آزاداندیشی واقعی با اقداماتی مانند ایجاد کرسی های آزادِ «فکری – سیاسی» و معرفتی در دانشگاهها و بحث منطقی دانشجویان برای درک حق و حقیقت محقق می شود.

حضرت آیت الله خامنه ای بحث منطقی، جوگیر نشدن و بی توجهی به تشویق ها یا تعریضهای دشمنان، شنیدن سخنان مختلف، آزادانه فکر کردن و برگزیدن بهترین سخنان را مبنای پیشرفت حقیقی و عناصر آزادی واقعی دانستند و تأکید کردند: اگر غیر از این شد باید منتظر حوادث و آشفتگی ها بود همانگونه که جنجال قبل از انتخابات به جنجال بعد از انتخابات منجر شد بخصوص وقتی که دست بیگانه هم در مسائل دخالت کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، انصاف در انتقاد را ضروری دانستند و افزودند: البته اگر صدا و سیما می توانست واقعیات و پیشرفتهای کشور را بطور کامل، بدرستی و با هنرمندی منعکس کند، امید نسل جوان به آینده و خشنودی و سرافرازی مردم، به مراتب بیش از وضع فعلی بود اما بهرحال در انتقاد از هر مسئله و دستگاهی باید انصاف را هم در نظر گرفت.

حضرت آیت الله خامنه ای، اصلی – فرعی نکردن مسائل را از جمله عوامل غیرمنصفانه عمل کردن برخی مطبوعات خواندند و افزودند: البته مسائل فرعی نیز کم اهمیت نیست اما در حوادث پس از انتخابات، اصل انتخابات و حضور پرعظمت و نصاب شکن مردم، مسئله اصلی و بقیه مسائل فرع بود اما عده ای با بی انصافی بگونه ای دیگر عمل کردند.

رهبر انقلاب اسلامی، زیر سئوال بردن اصل انتخابات را بزرگترین جرم خواندند و با انتقاد از بی توجهی برخی به این جرم افزودند: همان فردای انتخابات عده ای بدون دلیل و استدلال، آن انتخابات عظیم را دروغ خواندند آیا این جرم کمی است.

ایشان افزودند: دشمن هم از این بی انصافی حداکثر استفاده را کرد و در داخل هم عده ای که از اول با نظام اسلامی موافق نبوده اند با توجه به صحنه گردانی و میدانداری برخی از عناصر خود نظام، فرصت را مغتنم شمردند و آن حوادث پیش آمد.

رهبر انقلاب اسلامی با اعلام برخی مسائل پشت صحنه، به دادن پیغام به عناصرصحنه گردان در اولین ساعات پس از انتخابات اشاره کردند و افزودند: در همان ساعات اول به آنها پیغام خصوصی دادم که شما در حال شروع برخی مسائل هستید اما دیگران از آن ها سوءاستفاده می کنند و شما نمی توانید ماجرا را کنترل کنید و همانطور هم شد. در حالیکه کسانی که وارد عرصه سیاست می شوند باید مثل شطرنج بازِ ماهر، حرکات و تغییرات بعدی عرصه را نیز محاسبه و پیش بینی کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنانشان در نماز جمعه پس از انتخابات افزودند: ابتدا پیغام خصوصی و نصیحت لازم داده شد اما وقتی انسان ناچار می شود برخی مسائل را علناً نیز ابراز می کند.
ایشان با اشاره به مخالفت و خط زدن شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر امریکا در برخی حوادث اخیر سئوال کردند: معنای واقعی این مسائل چیست؟

حضرت آیت الله خامنه ای همچنین مواجهه کردن مجموعه ای از مردم با نظام و کشور را آنهم در حالیکه این مجموعه، صادقانه و بدون سوءنیت وارد میدان انتخابات شده بودند، خلافی بزرگ دانستند.
ایشان درباره انتقاد از رهبری نیز خاطرنشان کردند: البته انتقادها هم اکنون نیز بیان می شود و بنده هم آنها را دریافت می کنم.

رهبر انقلاب اسلامی، در بخش دیگری از سخنان خود پیشرفتهای کنونی کشور را برآیند برنامه ریزیهای گذشته و تلاشهای جاری برشمردند و افزودند: بینش سیاسی و رسوخ مفاهیم و مبانی دینی در عمق اندیشه های جوانان نشان می دهد که نسل جوان امروز را نمی توان متوقف کرد و این حقیقت ناب ضامن استمرار پیشرفت کشور است.
ایشان، علم و تحقیق را رمز پیشرفت و اقتدار هر کشور نامیدند و خاطرنشان کردند: بیگانگان با درک این مسئله، محیطهای دانشگاهی و دانشجویی را آماج توطئه قرار داده اند تا به هر شکل ممکن در روند فعالیتهای علمی اختلال ایجاد کنند و جوانان عزیز و باهوش، نگذارند این تیر دشمن، به هدف بخورد.

رهبر انقلاب اسلامی، استقلال حرکات و فعالیتهای علمی – هنری و سیاسی کشور از خارج را لازمه استقلال واقعی ملت دانستند و با توصیه مؤکد به جوانان نخبه برای شکرگذاری نعمت هوش و استعداد خدا دادی افزودند: شناخت نعمت، درک الهی بودن آن و استفاده از آن در جهت صحیح، سه عنصر اصلی شکر نعمات الهی هستند.
ایشان، مسئولان را هم به شکرگذاری نعمت وجود نخبگان فراخواندند و تأکید کردند: باید از مجموعه عزیز و محترم نخبگان در جهت صحیح و پیشرفت واقعی کشور بهره برد.

در این دیدار همچنین معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به برگزاری سومین همایش نخبگان جوان کشور اعلام کرد: بنیاد نخبگان برای شناسایی و حمایت مستمر از نخبگان علمی – فرهنگی – قرآنی و ادبی سراسر کشور برنامه های مختلفی را در دست برنامه ریزی یا اجرا دارد.

دکتر سلطانخواه ارتقا و ثمردهی عینی تلاش های نخبگان را در جامعه محور سومین همایش نخبگان اعلام کرد و افزود: برای حمایت بیشتر از مبتکران و نوآوران لایحه ای تهیه و تقدیم مجلس شده است که امیدواریم با تصویب آن گام مهمی برای حمایت از نوآوری علمی در کشور برداشته شود.

در ابتدای این دیدار آقایان و خانمها
- محمدهادی فروغمند عراقی – دارنده مدال طلای ملی و طلای المپیاد جهانی کامپیوتر، دانشجوی دکترای بیوانفورماتیک دانشگاه تهران
- راضیه طبائیان – دانش آموخته رتبه اول رشته روانشناسی - دانشجوی دکترای دانشگاه اصفهان
- فرشید امیری – نفر برتر جشنواره شیخ بهایی و جشنواره جوان خوارزمی
- سیدپیمان شریعت پناهی – دارنده طلای ملی و نقره المپیاد جهانی فیزیک، دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
- سماء گلیایی – دارنده طلای ملی و برنز المپیاد جهانی کامپیوتر، دانشجوی دکترای مهندسی کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس
- سیداحسان آذرم سا - دارنده طلای ملی و برنز المپیاد جهانی ریاضی، دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف.
- زهرا محمودی - دانشجوی نمونه کشوری در سال 87 رشته هنر نقاشی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
- محمود وحید نیا - دانشجوی ریاضی دانشگاه صنعتی شریف
به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
نکات مهمی که نخبگان جوان در دیدار با رهبر انقلاب اسلامی مطرح کردند به این شرح است:
- لزوم ترسیم تصویری روشن از آینده مبتنی بر تمدن اسلامی – ایرانی و تبیین نیازهای راهبردی کشور به منظور جهت دهی کلان به تلاشهای نخبگان
- تقویت بیشتر فرهنگ، تعهد، مشکل گشایی اجتماعی و اصلاح و ارتقای جامعه در میان نخبگان
- توجه کامل به جوهره و متون اصیل اسلامی به عنوان منابعی بسیار قوی برای ارتقای سطح علوم انسانی در کشور و در جهان
- توجه به عنصر معنویت دینی در فعالیتهای علمی پژوهشی
- تقویت و حمایت کافی از شرکتهای دانش بنیان
- پیشنهاد تشکیل مرکزی برای سیاست گذاری های کلان و بلندمدت علمی
- ضرورت تعمیق و اثرگذاری بیشتر جنبش نرم افزاری و تولید علم
- برنامه ریزی برای حمایت دراز مدت از نوآوران و مبتکران بزرگ در دانشگاهها و مراکز علمی
- استفاده از هنر و ظرفیتهای آموزش و پرورش برای ایجاد و تقویت روحیه نوآوری در جامعه
- ضرورت اقدام برنامه ریزی شده و هدفمند برای ایجاد تحول در دیدگاه جامعه نسبت به هنر
- ضرورت تقویت فضای نقد و نقادی
- لزوم اخلاقی شدن جامعه


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 7:40 عصر     |     () نظر
از رأی‌ها به شیخ همان یک وجب رسید

علیرضا قزوه شاعر خوش ذوق ایرانی که مدتی است در دفتر رایزن فرهنگی ایران در هند به‌سر می‌برد، در جدیدترین شعر خود به حوادث اخیر واکنش نشان داد.

به گزارش رجانیوز، متن کامل شعر به این شرح است:

جوحی به حج واجب ماه رجب رسید
همراه شیخنا که به درک رطب رسید

می خواست تا شراب طهوری دهد به ما
جوشید آنقدر که به آب عنب رسید

صبحی به منبر آمد و فرمود باک نیست
گر واجبات رفت به ما مستحب رسید

از نو صلا زدند که ما را وجب کنند
از رأی‌ها به شیخ همان یک وجب رسید

مشت و وجب برای همین آفریده شد
بی آنکه انتخاب شود منتخب رسید!

جمعی وضو نکرده دویدند در صفوف
آخر نماز جمعه نخواندند و شب رسید

صفین و نهروان و جمل نوش جانشان
این کوفیان که مِهر علی شان به سب رسید

هر کس که دم زد از ادب مرد، حرف بود
هر کس که فحش داد به فیض ادب رسید

بعد از سه ماه شعبده رنگ و ننگ و زنگ
آیینه شکسته شان از حلب رسید

شکر خدا که عابد و زاهد به هم شدند
این از جلو در آمد و آن از عقب رسید

دنبال کرسی اند بر این سنگ آسیا
دندان کرم خورده شان تا عصب رسید

با غرب و شرق مسخره بازان یکی شدند
نوبت به ریشخند سران عرب رسید

گوساله های سامری از طور آمدند
با سبز اشتری که بر آن بولهب رسید

چیزی نبود حاصل شان از هجوم وهم
جز مشت ریسمان که به کام حطب رسید

خاموشی ام مبین که در این آتش نفاق


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 7:39 عصر     |     () نظر

 

نماد جهل و جسارت در فتنه سبز

 

 

یکی از ابزارهای سوء استفاده جریانهای فتنه گر و انحرافی، بهره برداری از چهره های ساده لوحی است که "جهل" و "جسارت" آنها به خوبی می تواند تامین کننده منافع فتنه گران باشد. اگر این ساده لوحان اتفاقا سابقه مثبت و وجاهتی نیز در جامعه داشته باشند، همه چیز برای بهره برداری تکمیل خواهد شد. داستان تلخ و غم انگیز سوء استفاده از "منتظری" توسط باند مافیایی "مهدی هاشمی معدوم"، نمونه ای از این سناریوست که ضربه غیرقابل جبرانی را به بدنه نظام وارد نمود و سرانجام با عزل "شیخ ساده لوح" به پایان رسید.

گویا اعتبار این سناریو در تاریخ انقلاب اسلامی هنوز به پایان نرسیده است و این بار "مهدی کروبی" قصد دارد تا نقش شیخ ساده لوح کودتای سبز را بازی نماید. و متاسفانه حوادث اتفاق افتاده پس از انتخابات 22 خرداد، نشان داد که کروبی مشخصات و ویژگی های لازم را برای حضور در این نقش دارد!

مروری بر رفتار سیاسی و مواضع اعلامی وی در چند ماه گذشته بهترین دلیل برای اثبات این ادعاست و نشان می دهد که چطور ترکیبی از "جهل" و "جسارت" در خدمت اهداف نامشروع کودتاگران قرار گرفته است.

آخرین اقدام وی که گام را از دایره جسارت فراتر نهاده و به وادی "اهانت" به ساحت مقدس مرجعیت عظام شیعه کشانده شده است، انتشار نامه وهن آلود و توهین آمیزی است که به محضر آیت الله العظمی نوری همدانی نوشته شده و مملو از عبارات و ادعاهای توهین آمیز و دروغینی است که توسط جریان پشت پرده فتنه سبز طراحی و با امضا کروبی منتشر گردیده است. وی در این نامه در اقدامی، تلاش دارد تا جایگاه مرجعیت را در طول تاریخ شیعه به مرجع عالیقدر آیت الله العظمی نوری همدانی بشناساند! و چگونه اعلام مواضع سیاسی را به معظم له گوشزد نماید!؟ غافل از اینکه در مسیر خطرناکی گام نهاده که به از دست دادن آخرین مقدار از مشروعیت وی در نزد مردم مسلمان و علاقه مند به مرجعیت ختم خواهد شد.

کروبی باید فارغ از فضای کاذب و وهم آلود ایجاد شده توسط ستاد تبلیغاتی کودتاگران، بیش از پیش در مورد شان و اعتبار خود در جامعه تحقیق نماید و بداند که کوچکتر و کم اعتبار تر از آن است که بخواهد در جایگاه "زعیم و بزرگ قوم" قرار گرفته و راه و رسم مرجعیت را به عالم بصیرت و وارسته ای چون آیت الله العظمی نوری همدانی بیاموزد. گویا کروبی قصد ندارد با چشمانی بازی به اطراف خود بنگرد و فراموش کرده است که در انتخابات 22 خرداد حتی از آراء باطله نیز کمتر رای آورده است! و در این انتخابات بازیچه برخی جریانهای فاسد قرار گرفته است، به طوری که حتی عضو برجسته ستادش نیز آشکارا اعلام می دارد که به موسوی رای خواهد داد!

بررسی ابعاد مختلف و استدلالهای باطل کروبی فراتر از این نوشتار است، اما با دقت در متن نامه مشخص می گردد که علت اصلی امضاء این سیاهه توهین آمیز توسط کروبی چیست!

آیت الله العظمی نوری همدانی به تازگی در دیدار با کارکنان رادیو معارف در تحلیل فتنه ایجاد شده بعد از انتخابات توسط موسوی و کروبی فرموده اند: «کسانی که نسبت تقلب در انتخابات و ادعای تعرض جنسی در کهریزک را داده اند در واقع عظمت انقلاب را شکسته اند و .... اگر افرادی که در جریانات اخیر بوده اند توبه کنند می شود ائتلاف برقرار کرد»

این سخن دقیق و عالمانه حرف دل ملت ایران است که از زبان عالم عالیقدر شیعه ابراز گردیده و ماهیت فاسقانه و منافقانه سران کودتاگر را به خوبی برملا ساخته است. انتشار چنین سخنانی که خود می تواند فصل الخطابی برای ارزیابی عملکرد مدعیان در این انتخابات باشد، ته مانده آبروی و وجاهت موسوی و کروبی نزد اندک هوادار متشرع ایشان را نیز تهدید می کند و همین است که شیخ ساده لوح فتنه سبز را چنین برآشفته است!

اما کروبی فارغ از اغوای اطرافیان معلوم الحالش که وی را بازیچه رسیدن به قدرت خویش قرار داده اند، دقت نماید که از نگاه ملت ایران و افکار عمومی جامعه اسلامی، راه دیگری جز توبه و بازگشت به صف انقلابیون و تبعیت از نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید ندارد و گرنه سرنوشت بدتری از"منتظری" پیش روی وی قرار گرفته است.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 1:44 عصر     |     () نظر
عضو حقوقدان شورای نگهبان بااشاره به شکایت 100 نماینده مجلس از میرحسین موسوی اعلام کرد که جرم اصلی وی اقدام علیه تمامیت نظام است.
دکتر غلامحسین الهام عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفت وگو با رجانیوز در پاسخ به نحوه پیگیری و رسیدگی به شکایات از میرحسین موسوی که به صورت عمومی و خصوصی علیه وی تنظیم شده، اظهار داشت: اتهام اصلی موسوی اقدام علیه امنیت کشور و در نتیجه یک جرم عمومی است که البته علیه تمامیت نظام صورت گرفته است.
به گفته وی، جنبه خصوصی این جرایم نیز، مربوط به آن دسته از شهروندانی است که آسیب های مالی و یا جانی دیده اند، مانند کسانی که اموالشان به آتش کشیده شده یا شهروندانی که در این اغتشاشات آسیب جانی دیده و یا شهید شده اند.
به اعتقاد این حقوقدان، باید این موارد به تفکیک در پرونده متهمین درج شده و رسیدگی شود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در این زمینه پیگیری شکایت خانواده بسیجیانی که به دست گروهی آشوب طلب به شهادت رسیده اند را نیز از مواردی می داند که با توجه به قراین موجود، می تواند جنبه خصوصی داشته و درصورت تمایل صاحب دم، پیگیری قضایی شود.
الهام در ادامه جرایم عمومی را مورد توجه خود قرار داد اما درباره جرایمی که جنبه عمومی دارد، این وظیفه دادستان است که به آن ها رسیدگی کند و مقام قضایی باید راسا با توجه به گزارش هایی که مقامات اطلاعاتی و انتظامی آن ها را از صحنه آشوب ها و اغتشاش ها تهیه کرده اند، موضوع را پیگیری می کرد. بنابراین در این باره حتی نیازی به شکایت نمایندگان و افراد حقیقی هم نبود.
این حقوقدان در پاسخ به اینکه پس علت شکایت نمایندگان مجلس از مهندس موسوی چیست، گفت: به نظر می رسد که به دلیل اهمالی که وکلای مردم در رفتار مقامات قضایی در این باره دیده اند، اقدام به شکایت کرده اند تا از این طریق آنان را به سمت انجام وظایف قانونی شان به عنوان مدعی العموم، حرکت دهند. بنابراین این شکایات علاوه بر آنکه خود موضوعیت دارد، یک پیام هم دارد و آن این است که مقامات قضایی باید زودتر از این، متولی مستقیم رسیدگی به اتهامات می شدند.
ابهام دیگری که درباره شکایت علیه موسوی و اتهام او وجود دارد، زمان آغاز جرایم است. عده ای از سیاسیون اعلام نتایج نهایی انتخابات پیش از پایان انتخابات و برخی دیگر فردای ایراد خطبه های رهبر معظم انقلاب را نقطه آغاز جرایم روی داده، عنوان می کنند و دیگران معتقدند جرایم موسوی از همان شنبه بعد از انتخابات اثبات شد.
اما به اعتقاد الهام ساعتی پیش از پایان رای گیری و درست در زمانی که مهندس موسوی اقدام به برگزاری جلسه مطبوعاتی نمود و اعلام کرد که یا پیروز اعلام می شود و یا در انتخابات تقلب صورت گرفته، نقطه آغاز جرم است چرا که این حرکت در حقیقت نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه کلیت نظام است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: قبل از اینکه نتیجه نهایی انتخابات اعلام شده باشد، اگر کسی با این قاطعیت پیروزی خود را اعلام کرد، این نقطه آغاز و فی نفسه جرم است و البته این اقدام مجرمانه جرایم دیگری را نیز به دنبال داشته است.
الهام در بخش دیگری از سخنان خود درباره واکنش تند اصلاح طلبان به شکایت نمایندگان مجلس از میرحسین موسوی هم، این واکنش ها را فرار از قانون و مسئولیت در برابر آن دانست و گفت: شدیدترین نوع مصونیت، مصونیت کیفری است، یعنی مصونیت یک شهروند درباره آنچه که امنیت جامعه را بر هم می زند.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در ادامه ابزار فشار و تهدید را ابزاری با رویکرد ارعابی خواند و هدف از واکنش تند حامیان مهندس موسوی را، تلاش برای توقف دستگاه قضایی در اجرای قانون عنوان کرد.
وی این رویکرد را تهدید مقامات قضایی و خلاف قانون اعلام کرد و گفت: اگر کسی تن به این تهدیدها بدهد، در واقع اصل مهم برابری همگان در برابر قانون را زیر پا گذاشته است. این درحالیست که اصل مذکور به صراحت در قانون اساسی آمده و مطابق آن حتی رهبری هم در برابر قانون با دیگران برابر است.
وی در ادامه این ادعا که محاکمه سران آشوب منجر به ناآرامی در کشور می شود را رد و تاکید کرد: قطعا ناآرامی، بی ثباتی و عدم امنیت ریشه در عدم اجرای قانون دارد، چراکه در غیر این صورت اساسا وضع قانون به طور کل بی معنا بود.
الهام در ادامه با تاکید بر لزوم محاکمه قانونی تمامی مجرمین حوادث پس از انتخابات، موضوع عفو متهمین را مطابق قانون، تنها در صلاحیت رهبری و آن هم پس از محاکمه آنها دانست و گفت: حتی اگر قائل باشیم که برای کشور مصلحتی در عدم اجرای حکم قضایی علیه مجرمین مفروض است که به اعتقاد من این گونه هم نیست باز این موضوع طبق قانون تنها در صلاحیت رهبر انقلاب است و اگر ایشان پس از طی مراحل قضایی و شفاف شدن تمامی ریشه ها و جوانب ارتکاب جرم در کشور، عفو برخی از مجرمین را به مصلحت دانستند ،این مساله را اعلام می کنند آنچنان که هم حضرت امام(ره) و هم رهبر معظم انقلاب پیش از این و در برهه هایی از این اختیارات استفاده کرده اند.
الهام بار دیگر بر لزوم محاکمه قضایی متهمین حوادث اخیر تاکید کرد و افزود: در این موضوع آنچه اهمیت و البته اولویت دارد، مشخص شدن ریشه ها و عوامل ارتکاب این جرم است نه صرف کیفر مجرمین، که این مساله تنها با برگزاری جلسات محاکمه قضایی ممکن است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: از سوی دیگر مرجع عفو هم مشخص است و کسانی نباید جای رهبری نشسته و بخواهند از موضع ایشان تصمیم بگیرند و آن را به قوه قضائیه تحمیل کنند. حاکمیت رهبری بر کشور دائر مدار مصلحت هم هست اما در قوه قضائیه فقط قانون و عدالت است که می تواند مهم انگاشته شود.
قانون شکنان اکنون ندای وحدت سر داده اند
این حقوقدان با اشاره به اینکه عده ای امنیت کشور را مختل کرده و حرمت نظام را شکستند ، گفت: آنان الان که باید به حساب قانون بنشینند و پاسخگو باشند، ندای وحدت ملی سر داده اند. اما این طبیعی است که هیچ جامعه ای حاضر نشود این رفتار را بپذیرد ، چرا که پذیرفتن این رویه موجب تقویت قانون شکنان و آشوبگران می شود.
الهام با بیان اینکه رویکرد جدید قانون شکنان مسیر فرار از حق و عدالت است ، گفت: تن دادن به این رویه موجب مایوس شدن مردم از احقاق حق و عدالت می شود.
او در پایان تاکید کرد: حقایق ناگفته باید برای مردم روشن شود و منابع مالی و حمایت های خارجی که پشت این ماجرا بوده نیز باید برای مردم افشا شود.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 1:40 عصر     |     () نظر
خاطره شیخ از روز حضور در نمایشگاه /طنز
  
صبح از خواب بلند شدم. ممّد SMS داد که من و مهندس داریم می‌ریم نمایشگاه مطبوعات، پایه‌ای یا نه؟ طبق عهدی که با آنها بسته بودم جواب مثبت دادم. وسط صبحانه یک نفر تماس گرفت و در حالی که بشدت اشک می‌ریخت، گفت: «در زندان کهریزک، آن‌قدر کتک خوردم که مردم و الان این صدایی که از پشت خط می‌آید، صدای روح من است».
حرف‌هایش منقلب‌کننده بود. البته نسبت به رفتار نکیر و منکر هم اعتراضاتی داشت و می‌گفت سرازیری شب اول قبر، شیب خیلی تندی دارد که برخلاف منشور حقوق‌بشر است. خلاصه التماس دعا داشت. بعد از صبحانه روزنامه‌ها را یک مروری کردم، بعد دیدم کاری ندارم، شروع کردم یک بیانیه نوشتم. دیدم این کاره نیستم از دومرتبه زنگ زدم عباس عبدی تا یک بیانیه به اسم من بنویسد. قوچانی را با همین شیوه فرستادم زندان، عبدی هم صابون زندان به تنش بخورد بد نیست.
بعدازظهر به نمایشگاه رفتم. یارو گفت: نمایشگاه از اینجا منتقل شده به مصلا، ما را باش که رفته بودیم خیابان سئول!! خلاصه با هر زحمتی بود خودم را به مصلا رساندم. در راه زنگ زدم مهندس، گوشی را برنداشت. به ممد زنگ زدم، خوئینی‌ها برداشت! گفتم گوشی ممد دست تو چیکار می‌کنه؟ گفت: «دایورت کرده...». به خوئینی‌ها گفتم: ‌دارم می‌رم نمایشگاه، لااقل تو می‌آمدی، ما تنها نمی‌رفتیم. گفت: «تو برو ممد هم میاد».
وارد نمایشگاه شدم. یکی گفت:‌ شهرام را چرا نیاوردی؟ به محافظم گفتم یک حالی بهش بدهد. بعد مردم مرا چنان مورد استقبال قرار دادند و ابراز محبت کردند که حد و حساب نداشت. اول به خیالم جنبش سبز است، بعد که عمامه از سرم افتاد، حساب کار دستم آمد. یکی از محافظ‌ها گفت: ‌شیخ! بیا برگردیم، اوضاع پس است. بعد چند نفر سبزی دیدم. یک مقدار روحیه گرفتم. سبزی‌ها شعار دادند جمهوری ایرانی، به آنها گفتم، شعار تند ندهند. یکی‌شان گفت: تو چیکاره‌ای؟ گفتم، من شیخ اصلاحاتم. او هم گفت:‌ من عاشق ساسی‌مانکن هستم. بعد یک چیزی خورد توی ملاجم. نگاه که کردم دیدم دعوا میان طرفداران این و آن است، منتها ما نه که وسطشان بودیم، شده بودیم همچون سیبل. در دلم یک چندتایی لیچار نثار ممّد و مهندس کردم. ما را ساده گیر آورده‌اند. بعد دیدم دارد اشکم درمی‌آید. یکی از محافظ‌ها ظاهرا گازاشک‌آور زده بود. بعد صدای تیر هوایی آمد، به خیالم گروه فشار حمله کرده که فهمیدیم یکی از محافظان خودمان بوده. بعد خواستم وارد محوطه‌ای که غرفه‌ها بودند بشوم که ملت اجازه نداد. یکی از محافظ‌ها گفت: اوضاع خیلی خیط است، بهتر است فرار کنیم. ما را با هر زوری می‌شد چپاندند داخل ماشین و د دررو!! در ماشین، مهندس زنگ زد و اوضاع نمایشگاه را پرسید. گفتم، یکی طلبت! بعد ممّد زنگ زد، بهش گفتم حقته که بهت می‌گن «ممد خالی‌بند» و بعد خوئینی‌ها SMS داد که: 13 آبان‌ماه پایه‌ای یا نه؟!!

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 1:39 عصر     |     () نظر
کردان: استیضاح کننده من با 30 میلیون تومان مدرک خریده و با منافقین مرتبط است!
  
کردان با تاکید بر این که استیضاح خود را یک پروژه سیاسی می‌دانم به برخی از ادعاهای رسانه‌ای درباره خود پاسخ داد و گفت: من از سازمان صدا و سیما به خدمت در نهاد ریاست جمهوری مامور شده‌ام و به عنوان یک کارشناس وظیفه خود را انجام می‌دهم.
به گزارش فارس، علی کردان وزیر کشور اسبق دولت در حاشیه شانزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در پاسخ به سئوالی درباره چگونگی و علل استیضاح خود گفت: مجلس حق قانونی دارد که به وزیر پیشنهادی رئیس جمهور رای اعتماد بدهد و اگر هم خواست رای اعتماد را باز پس گیرد.
وی افزود: البته نقد من نسبت به بی عدالتی‌ها است که در بخشی از مجلس شورای اسلامی وجود دارد. معتقدم استیضاح من یک استیضاح سیاسی بوده است.
کردان با اشاره به علل سیاسی بودن استیضاح خود تصریح کرد: فردی که استیضاح بنده را امضاء کرد رسما به آکسفورد 30 میلیون تومان پول داده و مدرک دکترا دریافت کرده است البته این فرد ارتباطش با گروهک منافقین همچنان باقی است. این را بزرگان مجلس می‌دانند.
وزیرکشور اسبق دولت با تاکید بر سیاسی بودن استیضاح خود گفت: من از بزرگان مجلس و افراد استیضاح کننده چند سوال دارم.البته رئیس مجلس نیز می‌تواند مخاطب من باشد. کسی که رسما به اکسفورد پول داده و مدرک دکترا گرفته و با گروهک منافقین ارتباط دارد نباید مشمول مجازات قرار گیرد. از کسی که رهبری استیضاح من را به عهده داشت و جزء امضاء کنندگان آن بوده خواسته شود تا پایان نامه فوق لیسانس خود را ارائه کند در این حالت مشخص می‌شود که این پایان نامه متعلق به وی نیست بلکه رونوشتی از کتاب یکی از بزرگان کشور بوده است که به عنوان پایان نامه وی ارائه شده است. فوق لیسانس فردی که در استیضاح من نقش موثری داشت را مطالبه کنند تا مشخص شود فوق لیسانس وی مورد تائید وزارت علوم است یا خیر؟
وی گفت: مجلس شورای اسلامی اگر در پایگاه عدل عدالت قرار گرفته است مدارک نمایندگان را مطالبه کند و یا زمانی که نماینده ای که وارد مجلس می‌شود مدرکش را ارائه کند.
کردان همچنین سئوال دیگر خود را از رئیس مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم این گونه طرح کرد که چرا در برابر بیوت بزرگان حوزه‌های علمیه شلوغ شده است تا مدارک برخی از نمایندگان مورد تائید قرارگیرد.
وی در ادامه گفت: آیا استفاده از حق ایثارگری در یک موضوع خاص علمی یک بار باید صورت گیرد یا چند نوبت می‌توان از آن استفاده کرد، آیا ما مجاز بودیم که در دوران دوم خرداد برای گرفتن مدرک تحصیلات عالیه با دوم خردادی‌ها و هادی خانیکی ارتباط برقرار کنیم. چرا بیوت مراجع اکنون زیرا فشارند تا مدارک ناقص برخی ‌ها را تکمیل کنند اگر این عدالت است باید برای همه اجرا شود.
وزیر کشور اسبق دولت نهم در پاسخ به سئوالی مبنی بر ادعای برخی محافل مبنی بر پذیرفتن معاونت نظارت راهبردی ریاست جمهوری گفت: برخی رسانه‌ها به صورت نادرست تنها من را به عنوان کاندیدای این پست معرفی می‌کردند اما من از جناب آقای رئیس جمهور برای پذیرش مسئولیت عذرخواهی کردم.
وی در پاسخ به این سئوال که سمت شما اکنون در نهاد ریاست جمهوری چیست گفت: من به عنوان کارمند صدا و سیما در نهاد ریاست جمهوری مامور شده‌ام و به عنوان یک کارشناس وظیفه خود را انجام می‌دهم.
کردان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر این که برخی معتقدند که مثلث مشاوران رئیس جمهور را کردان ،مشائی و رحیمی تشکیل‌ می‌دهند. گفت: اولا محدود کردن آقای رئیس جمهور به این مثلثی که شما گفتید خلط مبحث است. رئیس جمهوری که با 25 میلیون رای دارای ارتباطات مردمی است اطلاعات خود را از کل مردم می‌گیرد پس این حرف نادرست است.
وی افزود: آقای رئیس جمهور در بین نیروهای حزب اللهی با همه ارتباط دارد و یک شخصیت فراتری دارد و ادعای این که تنها ما سه نفر به رئیس جمهور نزدیک‌ شده‌ایم و مشاوره می‌دهیم یک ظلم بزرگ به رئیس جمهور است.
کردان درباره چگونگی ارتباط و همکاری با رحیمی و مشائی افزود: ما بیش از 27 یا 28 سال است یکدیگر را می‌شناسیم و با هم ارتباط داریم اما در برخی از موارد با یکدیگر اختلاف نظر هم داریم. چون ارتباط ما نه یک ارتباط حزبی است نه تشکیلاتی و نه یک ارتباط منفعتی بلکه یک ارتباط رفاقتی و دوستی است و بین ما این ارتباط برقرار است.
وزیر کشور اسبق دولت در پاسخ به این سئوال که چه محوری این مثلث را محکم می‌کند گفت: چرا شما واژه مثلث را به کار می‌برید ما سه رفیق هستیم که از اول پیروزی انقلاب خط کشی‌های در انقلاب صورت گرفت و ما مسیر انقلاب و امام (ره) را ادامه دادیم.
وی افزود: ما منشاء و مبدا فکری خودمان را جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران می‌دانستیم و با همین مسیر حرکت کردیم و اکنون نیز این گونه فکر می‌کنیم.
کردان در خصوص ارتباط دولت با مراجع عظام تقلید خاطر نشان کرد: سفارت انگلیس به نمایندگی از اسرائیل و آمریکا در ایران با هدف اثبات عدم مشروعیت جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند.برای این کار انواع و اقسام تئوری‌ها را این سفارت‌خانه به کار گرفت و یکی از تئوری‌ها این است که صف بندی‌های نیروهای انقلاب را به تخاصم بکشند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه‌های سفارت انگلیس این است که اگر توانستند از طریق جامعه مدنی و ngo ها افکار عمومی کشور را در اختیار جریان انگلیس قرار دهند.
وزیر کشور اسبق دولت نهم مهمترین اهداف تئوری‌پردازی سفارت انگلیس را آسیب زدن به نیروهای حافظ انقلاب از جمله سپاه پاسداران دانست و گفت: یکی از مراکز بسیار موثر در انقلاب مرجعیت شیعه است مرجعیت شیعه در طول تاریخ حافظ منافع اسلام ناب محمدی و تشیع در جهان بوده است.
کردان بیان داشت: اساسا نمی‌شود در چارچوب منافع مکتب رسول الله و ائمه معصومین نقش شیعه را انکار کرد. این حرف زاییده سرویس‌های امنیتی انگلیس است که خط کشی‌های بین نیروهای انقلاب را به حداکثر برسانند.
وزیر کشور اسبق دولت نهم با اشاره به حوادث دولت انتخابات ریاست جمهوری و کاندیداتوری مهدی کروبی ابراز داشت: وقتی که انتخابات تمام شد من به وسیله یکی از دوستان مشترکمان که عضو حزب آقای کروبی نیز است به ایشان پیغام فرستادم و تاکید کردم که شما دارای سابقه درخشانی در دفاع از خط امام (ره) و اصول انقلاب هستید و شما حتی در مجلس ششم تلاش کردید چراغ انقلاب اسلامی روشن باشد. اما منابع اطلاعاتی شما منابع نادرستی است از شما خواهش می‌کنم اگر می‌شود منابع اطلاعاتی خود را تغییر دهید. چون منابع شما از طریق کسانی تامین می‌شود که اعتقادی به نظام ندارد و این منابع اطلاعات نادرستی به شما می‌دهند و شما به وسیله این اطلاعات تصمیم گیری می‌کنید. در حال حاضر هم به نظر می‌رسد آقای کروبی بهتر است منابع اطلاعاتی خود را تغییر دهد و چون طینت آقای کروبی طینت پاکی است می‌تواند در مدت کوتاهی به این اطلاعات نادرست پی ببرد.
وی با اشاره به نقش محمد خاتمی در حوادث بعد از انتخابات تصریح کرد: ما دوم خرداد را فراموش نکردیم.مباحثی مانند حاکمیت دو گانه، محدود بودن ولایت فقیه در قانون، ضرورت تسلط بر افکار عمومی و این تصمیم که نباید نیروهای وفادار به انقلاب ناخواسته در دولت نباشند در دولت خاتمی رخ داد و این بحث‌ها در حافظه تاریخی ملت ثبت شده است.
کردان تاکید کرد: به طور طبیعی می‌توان گفت دولت خاتمی خواستار حذف ولایت فقیه مطلقه از قانون اساسی بود. آنها به جای جمهوری اسلامی جمهوری مسلمانان را می‌خواستند. اما هوشیاری رهبری و توده‌های وفادار به امام (ره) اجازه پیشبرد اهداف جریان دوم خرداد را ندادند.
وی حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم را مشابه با حوادث دوران 18 تیر دوم خرداد دانست و گفت: مگر 18 تیر غیر از براندازی جمهوری اسلامی بود و کسانی که پروژه‌ 18 تیر را کلید زده بودند دنبال براندازی نرم جمهوری اسلامی نبودند؟ آیا در آن دوران آقای خاتمی رئیس جمهور نبود.
وزیر کشور اسبق دولت نهم با تاکید بر اینکه رفتار براندازی نرم در دوران دوم خرداد با حمایت حزبی همراه بود، ابراز داشت: حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب به طور فعال در این براندازی نقش داشته‌اند، البته حزب کارگزاران به اندازه این دو حزب سهم نداشت اما می‌توانم سهمی نیز برای این حزب قائل باشم.
کردان ادامه داد: باید بدانیم وقتی مقام معظم رهبری با اصرار مجلس خبرگان به رهبری رسیدند.بهزاد نبوی اعلام می‌کند که پروژه ما 12 سال به عقب افتاده است، باید پرسید که کدام پروژه مورد نظر وی بوده است. آقایان نبوی و خوئینی‌ها به صراحت اعلام می‌کنند که امام (ره) را قبول نداشتیم ولی از امام (ره) می‌ترسیدیم. من تعجب می‌کنم که رسانه‌های ما بحث براندازی را در دوران مقام معظم رهبری دنبال نمی‌کنند.
وی ادامه داد: چون پروژه‌ 18 تیر مشمول رفعت اسلامی و کرامت مقام معظم رهبری واقع شده بود ما اکنون با پروژه بعد از انتخابات ریاست جمهوری روبه رو شدیم.
وی با اشاره به فضاسازی برخی جریانات درباره طرح‌هایی به عنوان وحدت ملی و آشتی ملی گفت: طرح وحدت ملی واژه مقدسی است که امام راحل و مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید کرده‌اند.
وی با اشاره به مطرح شدن برخی طرح‌های موسوم به وحدت ملی در جامعه افزود: طراحان طرح وحدت ملی باید موضوع و هدف خود را از مطرح کردن این طرح اعلام کنند؛ اما باید گفت که این گونه طرح‌ها در کشور ما جواب نمی‌دهد.
کردان با بیان اینکه طرح وحدت ملی که اخیرا مطرح شده است، نمی‌تواند طرح مناسبی باشد، گفت:‌ طرح وحدت ملی در کشورهایی اجرایی می‌شود که حاکمیت آن کشورها توانایی برطرف کردن اختلافات جاری را نداشته باشند.
وی با ذکر مثالی افزود: به طور مثال در کشوری مثل عراق و یا افغانستان اختلاف‌های حزبی رخ می‌دهد و حاکمیت این کشورها توانایی برطرف کردن این اختلافات را ندارند و اگر طرحی برای وحدت این احزاب در این کشورها مطرح شود، می‌تواند راهگشا باشد.
وزیر اسبق کشور با بیان اینکه طرح وحدت ملی اهانت صریح به ملت ایران است تاکید کرد: ملت ایران بعد از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم انتخابات را پایان یافته قلمداد کرده و بعد از خطبه‌های مقام معظم رهبری، اختلافات را به پایان رساندند.
کردان با بیان اینکه بهتر است طراحان طرح وحدت ملی، نام صحیح این طرح را به مردم بگویند، ابراز داشت: این طرح در حقیقت طرحی است که قصد دارد وحدت جریان‌های سیاسی را در کشور حاصل کند.
وی افزود: اگر جریان‌های سیاسی به اصل‌های 4گانه مقام معظم رهبری که برای وحدت ارائه شده است، توجه کنند، وحدت در کشور حاصل خواهد شد؛ اما باید بدانند که هیچ وحدتی بدون محوریت ولایت فقیه امکان‌پذیر نیست.
وی خاطرنشان کرد: برخی جریان‌ها 6 ماه پیش خود را درون حاکمیت و قانون اساسی تعریف کردند و با این تعریف وارد انتخابات شدند؛ اما بعد از گذشت چند ماه ماهیت آنها مشخص شد.
وی گفت: با کسانی که در دوران دوم خرداد بحث خروج از حاکمیت را مطرح می‌کردند، نمی‌شود وحدت کرد؛ چون این جریان‌ها درون نظام و قانون اساسی نیستند؛ البته برخی جریان‌ها نه تنها بعد از انتخابات از حاکمیت خارج شده‌اند، بلکه به آمریکا نیز پیوستند و نمی‌شود با این جریان‌ها وحدت را در کشور رقم زد.

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/6:: 1:38 عصر     |     () نظر
<   <<   11   12   13   14      >