[ و مردى از کارگزاران او کاخى شکوهمند بر افراخت امام فرمود : ] نقره‏ها سر برآورده خود را مى‏نمایاند ، این بنا توانگرى تو را رساند . [نهج البلاغه]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ
به دنبال تشدید شعار مرگ بر منافق؛
کروبی مجبور به ترک نمایشگاه مطبوعات شد
همزمان با ورود کروبی به نمایشگاه مطبوعات، مردم با شعارهای مرگ بر منافق و مرگ بر ضد ولایت فقیه از وی استقبال ‌کردند.

به گزارش خبرنگار شبکه ایران از نمایشگاه مطبوعات، با حضور مهدی کروبی در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، تعدادی از سبزپوشان درصدد به هم زدن نظم نمایشگاه بر آمدند.
دقایقی پیش و بلافاصله پس از آنکه مهدی کروبی، یکی از کاندیداهای شکست خورده اصلاح‌طلبان، وارد نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در مصلای تهران شد، حدود 70-60 نفر از سبزها اقدام به شعار دادن علیه دولت، بسیج و کشور روسیه کردند.
این عده همچنین شعارهایی در حمایت از میرحسین موسوی دیگر کاندیداهای شکست خورده اصلاح‌طلبان نیز سر دادند.
همزمان با ورود کروبی به نمایشگاه مطبوعات، مردم با شعارهای مرگ بر منافق و مرگ بر ضد ولایت فقیه از وی استقبال ‌کردند.

به دنبال تلاش سبزها برای همراه ساختن مردم با خود و ایجاد بی‌نظمی، نیروهای اجرایی نمایشگاه آنان را متفرق و به بیرون هدایت کردند.
گفتنی است اغتشاشگران با بی‌توجهی بازدیدکنندگان از نمایشگاه مواجه شدند و حاضران به شعارهای آنان واکنشی نشان ندادند.
بر اساس اخبار رسیده، برخی غرفه‌های رسانه‌های حاضر در نمایشگاه دچار خسارت شده است. کروبی نیز لحظاتی پیش نمایشگاه را ترک کرد. 

شعارهای مخالفان، کروبی را مجبور به ترک نمایشگاه‌ کرد
پیش از خروج وی و درهنگام بازدید از غرفه‌ها، تعدادی از بازدیدکنندگان نمایشگاه اقدام به سردادن شعارهایی همچون "منافق برو بیرون" و "مرگ بر دروغگو" علیه کروبی کردند. در پی ادامه یافتن شعارها علیه کروبی و تشدید آن، وی مجبور به ترک نمایشگاه شد.
از جمله اقدامی که تعجب حاضران را در پی داشت، اقدام یکی از محافظان مهدی کروبی برای متفرق کردن انبوه جمعیت معترض بود که وی به صورت هوایی اقدام به تیراندازی کرد.
همچنین
افزایش حضور حاضران، سبب افتادن عمامه کروبی شد که در نتیجه وی بدون عمامه مجبور به ترک نمایشگاه شد.
حضور کروبی در نمایشگاه و اتفاقات پیش آمده به طور گسترده در رسانه‌های کشور بازتاب داشت. پیش از این نیز، رویداد مشابهی در حاشیه راهپیمایی روز قدس پس از حضور کاندیداهای اصلاح طلب به وقوع پیوسته بود.

به گزارش شبکه ایران، تلاش سبزها برای تحریک مردم به اغتشاش در حالی است که آنان قصد داشتند همزمان با گشایش نمایشگاه مطبوعات نیز، اقدام به اغتشاش کنند که به نوشته ایرنا تنها پنج نفر از برنامه آنان استقبال کرد.
این تلاش‌ها یک روز پس از انتقاد میرحسین موسوی از رویکرد افراطی هوادارانش صورت گرفته است. براین اساس، گفته می‌شود که تجمع امروز سبزها تاییدی است بر خارج شدن فرمان رهبری این جریان از دست موسوی.

میرحسین پیش از این نیز هوادارانش را به آرامش و پرهیز از اغتشاش در دانشگاه فراخوانده بود که سبزها همسو با تبلیغات رسانه‌های بیگانه، در چندین مورد کوشیدند نظم دانشگاه‌ها را به هم بزنند که ناکام ماندند.

طی روزهای گذشته شبکه ایران، همزمان با آغاز نمایشگاه مطبوعات از برنامه سبزها برای ایجاد ناآرامی در آن خبر داده بود.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/8/1:: 7:47 عصر     |     () نظر