سفارش تبلیغ
صبا ویژن
«خداوند کسی را که نافرمانی اش کند، دوست نمی دارد» . آن گاه حضرت این شعر را برخواند : خدا را می کنی و باز اظهار دوستی او را می نمایی ؟! [محمّد ابی عمیر - کسی که خود از امام صادق علیه السلام شنیده بود برایم نقل کرد که ایشان می فرمود]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ
قصه هایی از غصه های رنگارنگ

مهمترین فرازهای اعترافات متهمان کودتای مخملی

بر اساس ماده 1259 قانون مدنی، اقرار در اصطلاح عبارت از اخبار به?حقی است برای غیر بر ضرر خود و در کتب فقهی تحت عناوین مختلفی همچون «کتاب الاقرار» یا «قاعده اقرار» به تفصیل درخصوص آن بحث و بررسی شده است. اقرار که از جمله دلایل اثبات دعوی بر اساس ماده ???? قانون مدنى به شمار می‌آید، از اصول اولیه حقوقى ایران اسلامى است که اثراتی را بر اقرارکننده ایجاد کرده و او را ملزم به اقرار خویش می‌‌کند.

در فقه شیعه براى حجیت و اعتبار اقرار به ادله اربعه یعنی قرآن، سنت، اجماع و عقل استدلال شده است اما مهم‌ترین دلیل بر اعتبار اقرار حدیث معروف پیامبر اکرم(ص) است که همه فـقها آن را ذکر کرده‌اند: «اقرار العقلا على انفسهم جائز»

رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه‌های عید فطر امسال در دانشگاه تهران با اشاره به دادگاه‌های اخیر متهمان کودتای مخملی تصریح کردند: متهم هرچه درباره خود در دادگاه بگوید، این حجت است. این که بگویند در دادگاه درباره‏ خودش اگر اعترافى کرد، حجت نیست، این حرف مهملى است، حرف بى‏ارزشى است؛ نه، هر اقرارى، هر اعترافى، شرعاً، عرفاً و در نزد عقلا در یک دادگاه در مقابل دوربین، در مقابل بینندگان میلیونى که متهم علیه خود بکند، این اعتراف مسموع است، مقبول است، نافذ است.

تأکید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به مسموع و مقبول بودن اقرار متهمان در دادگاه‌ها که از مسلمات قضایی محکم و مستدل در اسلام است، در حالی بود که اعترافات انجام شده در دادگاه‌های اخیر به مذاق عده‌ای از گروه‌ها و احزاب سیاسی کشور که کم هم نبودند، خوش نیامد و به اشکال مختلف درصدد تخطئه آن برآمدند.

فرمایشات مقام معظم رهبری که علاوه بر زعامت مسلمین، محل رجوع میلیون‌ها انسانی است که ایشان را اعلم دانسته و به عنوان مرجع تقلید خود برگزیده‌اند، در حقیقت آب سردی بود بر تلاش‌های کسانی که حیات سیاسی خود را در غبارآلود بودن فضا می‌بینند و از همین رو هرگونه روشنگری و تنویر افکار عمومی را بر نمی‌تابند.

نقش‌آفرینی افراد گوناگون با گرایش‌های مختلف در اغتشاشات اخیر که از قضا بیشتر آنها هم از اعضای اصلی گروه‌های سیاسی همچون سازمان مجاهدین، حزب مشارکت، مجمع روحانیون مبارز، حزب کارگزاران سازندگی، سازمان ادوار تحکیم وحدت و نیز اعضای سفارتخانه?های خارجی و وابستگان به بنیادهای روشنفکری و بیگانه هستند، حکایت از آرایش جبهه مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران دارد. به باور تحلیلگران، اقدامات و فعالیت‌های اساسی دولت نهم در رشد و شکوفایی کشور که به اعتلای جمهوری اسلامی ایران در جهان امروز منجر شد و تقویت جمهوریت و اسلامیت نظام را به دنبال داشت که انتخابات اخیر گواه اصلی بر آن است، سبب شد تا مخالفان نیز به طور جدی برای نیل به اهداف براندازانه خود دست به کار شوند. اعترافات مطرح شده علیه متهمان کودتای مخملی در ایران، نشان دهنده تلاش‌های آنها بود.

روزنامه ایران بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی ضروری دانست که اعترافات آنها را بار دیگر منتشر کند و امیدوار است که دستگاه قضا بررسی و پیگیری اعترافات ایشان درخصوص دیگران را نیز در دستور کار قرار دهد تا سره از ناسره مشخص گردد که هتک حرمت نظام اسلامی، گناهی بالاتر از تهمت به اشخاص است و در وقایع پس از انتخابات برخی کمر به تهمت به نظام اسلامی بستند.


محمدعلی ابطحی، عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز

انتخابات واقعاً فوق‌العاده بود 40 میلیون نفر مسئله‌ای نبود که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت.

اصلاح‌طلبان پس از شکست در سه انتخابات برای به نوعی محدود کردن مقام معظم رهبری و اعتقادات مردم حرکت کردند.

تقلب یک اسم رمز آشوب شده است که در آن لشکرسازی برای تقلب وجود داشت.بحث تقلب در انتخابات در ایران از سال 76 اولین بار مطرح شد که اصلاح طلبان از آن زمان به بعد از این صحبت خیلی استفاده کردند و در این انتخابات اخیر هم این بحث را [...] مطرح کرد و در ستاد خاتمی به عنوان مسئول کمیته صیانت از آرا مشغول به کار شد.

تمرین نگه داشتن گسترده مردم در خیابان‌ها در چارچوب تقلب بود که می‌توانست معنا پیدا کند.

ظرفیت انقلاب مخملی در کشور وجود داشت. تقلب واقعاً در ایران وجود نداشت.

بنده تعجب می‌کنم که در این انتخابات با وجود اختلاف 11 میلیونی چگونه بحث تقلب پذیرفته می شود.

همان‌هایی که 500 هزار اختلاف را تقلب نمی‌خواندند،‌ امروز 11 میلیون فاصله را تقلب می‌خوانند.

واقعاً ما اصلاح‌طلبان در بسیاری از موارد صداهایی را که باید می‌شنیدیم، نمی‌شنیدیم. در واقع صدا‌‌های جامعه متوسط به بالا را می‌شنیدیم و این توهم، ‌توهم بزرگی بود که موسوی پیدا کرده و احساس می‌کرد که تقلب 11 میلیونی امکانپذیر است.

آقای [...] در جلسه‌ای با حضور دیگر دوستان اصلاح‌طلب اعلام کرد؛ ما نباید بر روی بحث تقلب در انتخابات پافشاری کنیم چون با این کار اطمینان مردم سلب خواهد شد و دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد. در همان جلسه [...] اعلام کرد در انتخابات ریاست جمهوری تقلب قطعی است.

بنده وقتی از موسوی به عنوان هندوانه سربسته یاد کردم به خاطر همین توهمات بود که در موسوی وجود داشت.

مجمع روحانیون منتسب به امام و انقلاب بود لذا حداقل باید این انتساب را نگه می‌داشت.

من اعتقادم این است که [...] ضربه بزرگی به مهندس موسوی وارد کرد، او در جلسه 23 خرداد مجمع اعلام نمود‌؛ من به مهندس موسوی گفته‌ام که نگران نباش ما آنقدر سند در مورد تقلب داریم که می‌توانیم مسیر انتخابات را تغییر دهیم. آقای مهندس موسوی به دلیل بی‌تجربگی و دور بودن از صحنه سیاسی زود تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

اگر به جای پیام به موسوی به احمدی‌نژاد تبریک می‌گفتیم بهترین وضعیت را امروز در تاریخ ایران دارا بودیم.

کار بدی کردم که در راهپیمایی‌ها شرکت کردم ولی [...] به بنده گفت برویم تا به نوعی اعتراضمان را نشان بدهیم.

موسوی در بسیاری از موارد می‌گفت من طرفدار مردم مسلمان هستم درحالی که این آشوب‌ها دلبستگی‌‌های مردمان مسلمان را نسبت به ایران قطع کرد.

اگر مقام معظم رهبری نبودند و یا اگر ایشان یک قدم به عقب می‌نشستند امروز هلال ناامنی ایران، افغانستان و پاکستان شکل می‌گرفت.

اگر انسانی احساس کند که به دیدگاهی رسیده و این دیدگاه به نفع نظام است بیان آن شجاعانه‌تر است از بیان دیدگاه و نظر اپوزیسیون در مقابل حکومت و نظام.

موضوع تقلب در ایران دروغ بود و در واقع تقلب موضوعی بود تا آشوب‌ها شکل بگیرد.

متأسفانه رفتاری که از جانب میرحسین موسوی و شخصیت‌‌های بزرگی مانند [...] و [...] پس از انتخابات به وجود آمد در نهایت به ایجاد ناامنی و آسیب دیدن مردم منجر شد.

موسوی از ابتدا توهماتی داشت که بعد از انتخابات شکل جدی به خود گرفت و یکی از آنها اعلام ریاست جمهوری‌اش قبل از اعلام نتایج انتخابات بود.

موسوی جریان اصلاح طلب را نمی‌پذیرفت و توهم اینکه طرفدار خط امام است و به این علت پیروز انتخابات خواهد شد یکی دیگر از توهمات این نامزد انتخاباتی بود.

از رهبری به علت مدیریت چنین شرایطی قدردانی می‌کنم.

اگر به جای موسوی بودم 13 میلیون آرای خود را برای زنده شدن امید در جامعه به ویژه جوانان مصرف و پس از اعلام اختلاف 11 میلیونی پیام تبریکی در این زمینه صادر می کردم.

در جشن پیروزی یا شکست که نتیجه آن شورش است مسأله‌ای بود که از قبل آماده شده بود. آوردن مردم به خیابان، تعیین مسیر، آوردن تجهیزات و گزارش لحظه به لحظه رخدادها توسط فیس بوک تماماً مواردی بود که قبل از انتخابات آن را پیگیری می‌کردند و می‌خواستند این اعتراضات را به یک نهضت تبدیل کنند.

صبح جمعه (22 خرداد) اطلاعیه‌ای در فیس بوک مهندس موسوی منتشر شد که حامیان موسوی امشب تا صبح بیدار می‌مانند، این با موضوع سمبلیکی که کروبی مطرح کرده بود متفاوت بود. بعد از مشخص شدن نتایج اولیه انتخابات، ستاد مهندس موسوی به سرعت نیروهایش را سازماندهی کرد. [...] ، در یک تماس تلفنی به من گفت: «ما قصد داریم این جمعیت را تا پایان انتخابات نگه داریم و آنها را به تمام نقاط شهر هدایت کنیم.»

معتقدم این جریان دارای سه ضلع است: 1- رأس 2- بدنه محرک 3- شبکه اجتماعی که در حقیقت جسم کار هستند. در بدنه محرک یکسری نقش فعالتری داشتند مانند سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، جبهه مشارکت، گروه‌‌های لشکرساخته خاتمی مانند گروه 88، یاری نیوز، پویش و... حوزه‌‌های مجازی که لحظه به لحظه مردم را دعوت به حضور در خیابان می‌کرد و شبکه‌های خارجی که توسط خبرنگاران خود تمام اخبار را پوشش می‌دادند. نکته مهم این است که خبرنگاران خارجی به این آقایان خیلی نزدیک شده بودند حتی از لشکرهای ساخته شده نیز نزدیکتر بودند. مهمترین نقش این عناصر نگه داشتن مردم در خیابانها بود تا اگر زمانی آقای موسوی اعلام کرد در فلان نقطه شهر هستم بتوانند همه را در آن نقطه جمع کنند. این سازماندهی توسط لشکر‌های ساخته شده صورت می‌گرفت.

به خیابان آوردن جمعیت قبل از انتخابات مقدمه ای بود برای به خیابان آوردن آنها در شب شنبه، افرادی مانند [...] برای اینکه جمعیت را در خیابان‌های شهر نگه دارند خیلی فعال بودند و همه اینها در پیش بینی و طراحی برنامه برای شب شنبه نقش داشتند.

تغییر دیدگاه شخصی‌ام نسبت به گذشته و شجاعت مطرح کردن آن را گامی مثبت می‌دانم.

بخشی از این دیدگاه‌ها را در این دوران به آن رسیدیم و بخش دیگری از دیدگاه‌های ما مربوط به گذشته است که شجاعت طرح آن را نداشتیم ولی الان داریم؛ اگر چه اصل زندان بد است اما زندان ما زندانی نبود که در آن مشکلی احساس کرده باشیم.

در زندان زندگی عادی داشتیم، بازجویان بسیار با فهم و مؤدب بودند.

تصورم این است که بسیاری از دوستانم به آن نقطه جسارت بیان نرسیده‌اند ولی در محتوا با هم هم‌نظریم.

دلبستگی جریان‌‌های اصلاح‌طلب به گروه‌‌های سازمانده براندازی نرم در سه، چهار سال گذشته اشتباهی بزرگ است.

احزابی مانند مشارکت، از افرادی از جناح کبوترهای امریکایی برای ارتباط و گفت‌وگو با کبوترهای ایرانی به عنوان اصلاح طلب دعوت و گفت‌وگو کردند که قابل توجه است.

بی‌بی‌سی فارسی برای انتخابات راه‌اندازی شده بود.

در شبکه تلویزیونی بی‌بی‌سی فارسی از طریق تلفن همراه عادی این امکان وجود دارد که تصاویر قابل پخش برای شبکه ارسال شود.

در دوره اصلاحات، دو وزارتخانه یعنی وزارت کشور و وزارت ارشاد و سازمان ملی جوانان موظف شده بودند در سطح وسیعی مجوز تأسیس «NGO» صادر نمایند. بنابر این طی سال‌های گذشته دهها هزار NGO تأسیس و از سوی بنیاد‌های پیش گفته غربی مورد حمایت همه جانبه مادی و معنوی قرار گرفته‌اند تا جایی که شرکت شل نیز که یک شرکت نفتی است در زمینه راه‌اندازی، آموزش، سازماندهی و حمایت مالی از NGOها وارد عمل شد. مع‌الوصف NGOها در کنار گروه غیر قانونی 88 که توسط احزاب فوق‌الذکر (مشارکت، سازمان مجاهدین و حزب کارگزاران) راه‌اندازی شده بود سازماندهی و هدایت تجمعات

غیر قانونی قبل و بعد از انتخابات را به عهده داشتند.

در زندان هم که باشم عضو نظام جمهوری اسلامی هستم.

 

محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران

چرا نگران این موضوع باشیم که در بیرون چه می‌گویند، هرچه می‌خواهند بگویند؛ اگر این موضوع، این مفهوم را متبادر کند که در مقابل ظلم به نظام و رهبری سخن می‌گویم به شکست خود افتخار می‌کنم.

اگر در گذشته خود با دیگرانی همسو بودم که در پی زاویه گرفتن با نظام یا براندازی بودند و اکنون فاصله می‌گیرم افتخار می‌کنم.

مهم آن است که نفاق و رفتار‌های دوگانه گروه‌‌های سیاسی را نقد می‌کنیم و این نفاق مورد خدشه باشد زیرا باید ظاهر و باطن مان یکی باشد.

چه ابایی باید وجود داشته باشد که دربرابر دوربین‌ها و رسانه‌ها حقایق و واقعیات را بگویم، این بیانات دلالت بر حقانیت و صداقت من است.

شرایط زندان به ما در صراحت لهجه کمک کرده است و در این شرایط آدم خود را در مقابل خدا عریان احساس می‌کند.

 

سعید حجاریان عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و مشاور ارشد سیدمحمد خاتمی

انزجار و تنفر خود را از کلیه تحرکات که امنیت کشور را به خطر انداخته ابراز می‌کنم.

با ارائه تحلیل‌‌های ناصواب مرتکب خطا‌های سهمگین شده‌ام.

نظام ولایت فقیه مشروعیت خود را از ناحیه مقدسه امام زمان ‌(عج) می‌گیرد و بدین لحاظ حکم ولی فقیه شعبه‌ای از ولایت رسول اکرم(ص) می‌باشد.

بسیاری از حربه‌‌های ایدئولوژیک در پوشش علوم انسانی عرضه می‌شوند.

عده‌ای از فعالان سیاسی عامداً با توجه به پیامد‌های یک نظریه آن را در سطح دانشگاه احزاب و جامعه اشاعه می‌دهند.

حضرت امام (ره) به ما آموختند که روی پای خود بایستیم و مقهور شرق و غرب نشویم.

نظریات علوم انسانی حاوی حربه‌‌های ایدئولوژیک هستند و قادرند به استراتژی و تاکتیک تبدیل شوند و در مقابل ایدئولوژی رسمی کشور صف آرایی کنند.

از مراجع فکری و نظریه پردازان حزب مشارکت به شمار می‌روم.

استعفای خود را از حزب مشارکت اعلام می‌نمایم.

التزام عملی خود را به قانون اساسی و فرمایشات مقام معظم رهبری اعلام می‌کنم.

از ملت بزرگ ایران می‌خواهم همه ما را به بزرگواری خود ببخشند.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/7/7:: 2:23 عصر     |     () نظر