سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شگفتا خلافت از راه همصحبتى به دست آید . [ و شعرى از او در این باره روایت شده است : ] اگر با شورا کار آنان را به دست گرفتى چه شورایى بود که رأى دهندگان در آنجا نبودند . و اگر از راه خویشاوندى بر مدعیّان حجّت آوردى ، دیگران از تو به پیامبر نزدیکتر و سزاوارتر بودند . [نهج البلاغه]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ
«هنگامی که نامه مرا خواندی ابن هرمه را بر کنار کن و آبرویش را بریز! مبادا در مجازات او غفلت کنی که نزد خدا خوار می شوی و من به زشت ترین صورت تورا برکنار می کنم.»(او مسئول حکومتی بود که دچار فساد مالی شد) دعائم الاسلام ج?

انتخاب احمدی نژاد پیشرفت در راهی است که او پایه گذارش بود یعنی مقابله با اشرافیگریها مقابله با فاصله طبقاتی ها ی شدید مقابله با فساد اقتصادی و فریاد زدن دردی که مدت هاست در گلوی مردم خفه اش کرده اند انتخاب احمدی نژاد یعنی نگذاریم دل رهبرمان را همچون ?سال دوران اصلاحات خون کنند بیایید چشمانمان را خوب باز کنیم و درست ببینیم و درست تشخیص دهیم بیایید فریاد بزنیم انتخاب موسوی و کروبی ها یعنی بازگشت به روند دزد سالاری و خیلی چیزهای دیگر!! بیایید سخنان آقارا خوب بشنویم. بیایید باور کنیم از بین کاندیدها کسی نمی تواند اینچنین برای ما در دنیا افتخار بیافریند نمی تواند اینگونه در برابر ظلم در حق مردم و خوردن بیت المال بایستد! بیایید درست انتخاب کنیم و انتخاب درست و اصلح دکتر احمدی نژاد است و بس.


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/5:: 9:25 عصر     |     () نظر