بسم الله
سلام درست که قوه قضائیه دستش باز است و می تواند براحتی وبلاگها را ببندد تحت عنوان توهین به سران سه قوه بعد از قضیه حسین مرعشی و مرخصی دو روز بعد حکم قطعی اش قربه الی الله هم که شده باید حرفها را زد حتی اگر وبلاگ پلمپ شود غیر این صورت وبلاگ به چه درد می خورد اگر پلمپ نشود.
بنده دست بسیج دانشجویی امیر کبیر را می بوسم.یاد نعره های رئیس قوه جدید که می گفت ما سیاسی نیستیم بخیر که خیلی نگذشته است.کاش این رافتها نصیب طلبه سیرجانی آقای جهانشاهی می شد که تا راه افتاد به اعتراض کفش هایش را جفت کردند.
گزیده های از بیانیه بسیج دانشجویی امیر کبیر که من را سر حال آورد.
* پیام ملت، مبارزهی بیامان، جدی، قاطع و سریع با فساد و تبعیض است. پیام ملت، تلاش هر چه بیشتر برای برقراری عدالت در همهی ساحتهای کشور و جهان است. پیام ملت، برخورد قاطع با خوی اشرافیت و استکباری در هر شکل آن است. چه در دولت آمریکا نمایان شود و چه در برخی وابستگان و مسئولین منتسب به نظام! سؤال اساسی در ذهن مردم این است که مسئولین قوهی قضاییه تا چه زمانی میخواهند سستی کنند و از انجام وظایف خود سر باز زنند؟ سال ها است که به انجام دادن کارهای بزرگ و انقلابی به وسیله این قوه عریض و طویل امیدواریم؛ سالها است که منتظر برخورد های قاطعانه با دانه درشت ها هستیم؛ سالها است که برخورد و محاکمه وابستگان به جریانهای سیاسی و اقتصادی را تنها در شعار ها و الفاظ میبینیم. ملت انتظار زیادی ندارد؛ تنها میخواهد به قانون عمل شود. سوال جدی این است که آقایان اگر صدای صریح امروز ملت -در این راهپیمایی های بی نظیر- را نشنیده باشند، دیگر با چه صدایی برخواهند خواست؟
* آیا مسئولین محترم قوهی قضائیه بر این باور نیستند که امنیت پایدار و اقتدار نظام مقدس اسلامی جز در سایه اجرای بی کم و کاست قانون بدست نمی آید و این موضوع هیچ استثنائی ندارد؟ سؤال ما از مسئولین محترم قوهی قضائیه این است که اگر قرار بر این باشد که هرگاه عدهای قدرت طلب برای کسب قدرت و جاه دنیا، آتش فتنهای به پا کنند و هزینه های زیادی را به ملت مسلمان و نظام اسلامی تحمیل نمایند، در برابر اعمال خود متحمل هیچ هزینه ای نشوند و در هیچ محکمه ای هم پاسخگوی اعمال خود نباشند، آیا هیچ گاه میتوان انتظار امنیتی پایدار را داشت؟ آیا اگر درسالیان گذشته با خطا و خیانت برخی مسئولین و فرزندان شان مماشات نشده بود، امروز شاهد این فتنههای پیچیده بودیم؟ اگر دیروز برای جرم های کوچک ترشان محاکمه میشدند، آیا امروز کارشان به محاربه با نظام اسلامی می رسید؟
* فاجعهای که قوه قضاییه در این اهمال و خیانتها میآفریند بسیار پر دامنه و مملو از مثالهای موید است. نمونه اخیر آن آزادی آقای مرعشی با توجیه مرخصی نوروزی است. چرا این مرخصی فقط نصیب کسانی میشود که از رانت و رابطه با برخی جریان های سیاسی-اقتصادی برخوردارند؟ چه طور است که کل زندانیان دیگر را از این عیدی بهرهمند نمیکنید؟ چون خیانتها و جرم های آنان خیلی کوچکتر است، نباید به مرخصی بروند؟ ملت ایران هیچ گاه این برخوردهای دوگانه را فراموش نخواهد کرد.
* مردم فراموش نخواهند کرد که سال گذشته طلبهی سیرجانی «علیرضا جهانشاهی» پس از تحمل ? ماه حبس و انفرادی به دلیل مبارزه با زمینخواری در سیرجان(!)، روزهای پایانی سال را در زندان به سر میبرد!! در حالی که جرم او فقط پیادهروی از سیرجان به سمت تهران برای رساندن صدای مردم محروم سیرجان به مسئولین بود؛ و البته قوه قضاییه به جای برخورد با زمینخواران ترجیح داد تا این طلبهی انقلابی را بازداشت کند. با کتمان فرمان رهبری و کارشکنی های مسئولین دادگاه ویژه، ایشان تا روزهای پایانی سال در زندان نگه داشته شد تا جایی که رهبر انقلاب دستور دیگری مبنی بر آزادی وی دادند. عده ای در قوه قضاییه همچنان قصد داشتند طلبه سیرجانی را تا بعد از تعطیلات نوروز در زندان نگه دارند. هرچند با پیگیری های انجام شده، بالاخره ایشان آزاد شد. در آن روزها، حرفی از رأفت و ترحم قوه قضاییه و مرخضی نوروزی در رابطه با شخصی که به ناحق دستگیر شده بود، در میان نبود!
* چه میشود که حضرات نسبت به برخی وابستگان جریانهای سیاسی که اتفاقا تلاشهای جدی برای انحراف و حتی براندازی نظام داشته اند و بخش زیادی از فسادهای اقتصادی از پیوند همین جریانات سیاسی با عناصر فاسد اقتصادی-اجتماعی شکل گرفته است، دلرحم میشوند و خواهان آزادی آنها میگردند، ولی نسبت به دیگرانی که اتفاقا به جرم پیگیری آرمانهای انقلاب اسلامی و اهداف عدالتخواهانه مورد بازداشت قرار میگیرند چنین برخوردهای مهربانانهای نمیشود؟ تبعیض در رافت اسلامی آن هم نه به نفع آمرین به معروف و نهی کنندگان از منکر که به نفع آقازاده ها و منسوبین به برخی آقایان با چه توجیه شرعی، عقلی یا قانونی صورت می پذیرد؟
ظاهراً هر چه بیشتر می گذرد ما باید بیشتر از این قوه نا امید شویم کی اینها می خواهند حرکت کنند؟
با این رافتها و تواضع ها کجا عدل و قسط حاکم خواهد شد؟
صد بار هم که امام و رئیس جمهور حرف عدالت بزنند چه فایده تا نباشد چوب تر فرمان نبرد ... .
آقای لاریجانی فرمان هشت ماده ای مبارزه با فساد رهبری را بازخوانی کنید.
واقعاً حسین مرعشی حق دارد به ریش ما بخندد اینقدر که ما در برخورد با مجرمین قطعی شل و ولیم.
سوره مائده
49 و (تو را وحى کردیم به) اینکه در میان آنان طبق آنچه خدا نازل کرده داورى کن، و از هوسهاى آنها پیروى مکن و از آنان بر حذر باش که مبادا تو را از برخى از آنچه خدا به سوى تو نازل نموده منحرف سازند. پس اگر (از داورى تو) روى گردانند بدان که خدا اراده کرده آنها را به کیفر برخى از گناهانشان گرفتار نماید، و البته بسیارى از مردم فاسق و خارج از طاعت خدایند.