سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برترین ذخیره، دانشی است که بدان عمل شود و احسانی است که بدان منّت ننهند . [امام علی علیه السلام]
yazd blog
درباره



yazd blog

وضعیت من در یاهـو
کوشا
ما بر سر پیمان خود استواریم . . .
آهنگ وبلاگ
راهکارهایی برای برخورد با آقازاده‏های  هاشمی رفسنجانی

راهکارهایی برای برخورد با آقازاده‏های آیت الله هاشمی رفسنجانی شهید آیت می گفت موسوی ، بنی صدر ریش دار است

هاشمی باید در مقابل کارهای خلاف خانواده اش موضع گیری کند نباید ذهنش را درگیر مسائل عاطفی کند بلکه همه از او به عنوان شخصیتی بزرگ انتظار دارند که عاقلانه عمل کرده و مسائل عاطفی را کنار بگذارد.

ثانیه‏نیوز- دو تن از افراد شاخص اصولگرا زوایای جدیدی از نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی و آقاتزاده‏های در انتخابات و اغتشاشات اخیر را مورد واکاوی قرار دادند. دکتر فروزنده قائم مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی بر این باور است که « فرزندان هاشمی در اکثر اغتشاشات حضور پیدا کرده و حمایت مالی کرده اند.» مهندس مرتضی نبوی نیز با اشاره به اینکه هاشمی باید در مقابل کارهای خلاف خانواده اش موضع گیری کند تاکید کرد: هاشمی نباید ذهنش را درگیر مسائل عاطفی کند بلکه همه از او به عنوان شخصیتی بزرگ انتظار دارند که عاقلانه عمل کرده و مسائل عاطفی را کنار بگذارد.
 
به گزارش ثانیه‏نیوز، قائم مقام جمعیت ایثارگران با بیان اینکه "مردم انقلاب نکردند که هزار فامیل درست بشود"، گفت: رده سوم فامیل آقای هاشمی در حاشیه امنیت قرار دارند ، "یاسر" و اینها که جای خود دارد.

لطف الله فروزنده در جلسه هفتگی انصار حزب الله ، یادآور شد که فرزندان هاشمی در اکثر اغتشاشات حضور پیدا کرده و حمایت مالی کرده اند.

قائم مقام جمعیت ایثارگران همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در ترسیم دو استراتژی دشمن در قبال انتخابات ریاست جمهوری ، یکی ادعای "فرمایشی بودن" و دیگری طرح "تقلب" ؛ گفت: ما دیدیم این دو استراتژی در صحبت های موسوی و هاشمی و همچنین رادیو های بیگانه مطرح شد.

وی افزود: آقای هاشمی که معتقد بود همیشه باید حداقل 15 تا 16 میلیون رای بدهند در این دوره گفت باید 40 میلیون رای بدهند زیرا گفته شده بود، اگر اکثریت نیایند، اقلیت برنده می شود و همچنین آقای هاشمی دو خطبه نماز جمعه را به بحث سلامت انتخابات اختصاص داد با وجودی که 30 سال است این انتخابات برگزار می‏شود.

وی با طرح این سئوال که خیلی ها مثل آقای هاشمی مشکلشان چیست؟ در پاسخ گفت: روشن است که وقتی مردم اینها را می بینند ان قلت دارند. مردم انقلاب نکردند که هزار فامیل درست بشود، رده سوم فامیل آقای هاشمی در حاشیه امنیت قرار دارند حالا یاسر و اینها که جای خود دارد و بعد هم کار فرزندانش به اینجا می رسد که اکثر اغتشاشات را توجیه می کنند، حضور پیدا می کنند و حمایت مالی می کنند.

فروزنده آشوب های اخیر را بهره برداری غرب از سرمایه گذاری در ناتوی فرهنگی دانست و افزود: غرب با فعال کردن مراکز مطالعات استراتژیک خود می خواست این مساله را به مردم القا کند که وجود رهبر نظام و این دولت گرفتاری برای مردم ایجاد می کند و اجماع جهانی علیه کشور ایجاد می شود.

وی به نامه 125 نفر از نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این نامه از رهبر انقلاب اسلامی خواستند که از آرمانهای امام راحل دست بردارد چرا که با نظام بین الملل نمی شود، جنگ کرد و از ایشان خواسته بودند محترمانه بگویند که اشتباه کردم و جام زهر را بنوشند.

وی جذب افراد نخبه توسط غرب را یکی دیگر از زمینه های آشوب های اخیر دانست و گفت: در این مرحله با جذب افراد نخبه ای که استعداد جاسوسی داشتند مثل هاله اسفندیاری، جهانبگلو و بهاری که این روزها در حال اعتراف هستند و آموزش و دادن بورس تحصیلی و اعزام به دبی که در آن دفتری به نام حافظ منافع آمریکا ایجاد کرده بودند، این آشوبها را طراحی کردند.

فروزنده انقلاب مخملی را مولود ناتوی فرهنگی دانست و افزود: ناتوی فرهنگی طراحی مفصلی است که در حقیقت یکی از عملیات آن انقلاب مخملی است و در آینده هم همین مسایل را داریم و تمام شدنی نیست چرا که دشمن طراحی می کند و اگر شکست خورد به سراغ طراحی پروژه دیگری می رود.

وی با بیان این که هنوز حلقه ای که خارج از ایران را با احزابی مثل مشارکت و افرادی مانند موسوی متصل کرد، مشخص نیست افزود: سخن هوشمندانه رهبر معظم انقلاب اسلامی این بود که اینها در تغییر وارد می شوند و دیدیم که خیلی ها را با فرهنگ دنیا گرایی بردند و یک عده با همه سوابق خود از مسیر خارج شدند.

وی گفتمان انقلاب اسلامی را از دلایل عدم موفقیت ناتوی فرهنگی دانست و گفت: علت توجه و استقبال مردم از دکتر احمدی نژاد توجه به گفتمان انقلاب و امام راحل، ارتباط با توده مردم، ساده زیستی، خدمت به مردم و حرکت به سوی عدالت است.

فروزنده با بیان این که همه ما از اشرافی گری در دوران سازندگی ناراحت بودیم به یکی از پرونده های آن دوره اشاره کرد و گفت: در کمیسیون اصل نود مجلس پرونده ای است که در زمان وزارت جهاد آقای فروزش در آن دو هکتار زمین در درآباد تهران به یک وزیر داده شده و 50 نفر هم در این پرونده هستند که اکنون این پرونده به سیستم قضایی رفته است.

وی به جریان فتنه و تخریب دولت نهم اشاره کرد و گفت: حمله و تخریب دولت بی نظیر بود و ما شاهد بودیم در پایان دوره سازندگی مجله "گل آقا" کاریکاتور حسن حبیبی را می زد و هیچوقت کاریکاتور هاشمی و یا خاتمی را نزد ولی رییس جمهوری دولت نهم را هم تخریب کردند و در هر برنامه ای که می شد فردا جوک درست می کردند و به صورت شبکه ای در سیستم اس ام اس ارسال می کردند اما تشخیص مردم چیز دیگری بود و عکس آن عمل کردند.

وی در مورد شخصیت بهزاد نبوی گفت: شخصیت بهزاد نبوی قابل تحلیل است و یکی از دوستان به نقل از شهید لاجوردی گفت که در مورد شهادت شهید رجایی ، پی به ارتباط بهزاد نبوی به این مساله برده بود ولی با عزل خود مواجه شد و نتوانست کار را به جایی برساند.

وی با اشاره به سالگرد شهادت شهید آیت و نقش ایشان در رسوایی موسوی در زمان نخست وزیری گفت: شهید آیت می گفت موسوی ، بنی صدر ریش دار است و سوابق او را فاش کرد اما کسی باور نکرد و اگر در هشت سال رییس جمهوری مقام معظم رهبری نقش موسوی و هاشمی مشخص شود، خیلی چیزها روشن می شود.

وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس، رییس شورای عالی دفاع رییس جمهوی بود ولی هاشمی چون امکانات مالی در اختیارش بود شرایط را طوری به وجود آورد که رییس جمهوری به امام نامه نوشت و درخواست کردند هاشمی رییس شورای عالی دفاع بشود در حالی که این حق مسلم رییس جمهوری بود.

* نبوی: نهادهای قانونی باید نسبت به اعمال فرزندان هاشمی موضع گیری کنند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو ارشد جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اینکه هاشمی باید درباره کار خلاف خانواده اش موضع گیری کند گفت: نهادهای قانونی نیز باید نسبت به فرزندان هاشمی موضع گیری انجام دهند.

*هاشمی نمی خواست احمدی نژاد دوباره رییس جمهور شود
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه هاشمی چه قدر در جبهه نه به احمدی نژاد گفتن عده ای خاص تاثیر داشت گفت:در میان جریان اصولگرا بیشتر افراد متحد بر احمدی نژاد بودند و تنها عده ای انگشت شمار نه به احمدی نژاد گفتند.
به گزارش ثانیه‏نیوز، وی با اشاره به اینکه هاشمی از ریاست جمهوری احمدی نژاد خشنود نبود گفت: هاشمی قبلا هم در سال 83 نتیجه را به احمدی نژاد واگذار کرده بود به همین دلیل ناراضی بود. او به همین دلیل از نتایج انتخابات ناراضی بود و آن را قبول نداشت.

*فرزندان هاشمی حامیان جدی موسوی هستند
نبوی با اشاره به اینکه حمایت رفسنجانی از موسوی علنی و رسمی نبود و او به صورت رسمی اعلام حمایت نمی کرد به ایرنا گفت: حضور فرزندان او در ستادهای انتخاباتی موسوی بسیار مشهود بود. ولی با اینحال استفاده از نام و عکس رفسنجانی در برنامه های تبلیغی موسوی کاملا به چشم می خورد و مشخص می کرد که او حامی موسوی است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه هاشمی خاتمی را بر موسوی ترجیح می داد گفت: پس از ریاست جمهوری هاشمی روابط موسوی و هاشمی سرد بود.و هاشمی بیشتر ترجیح می داد خاتمی به صحنه بیاید.

*هاشمی نباید بعد از اغتشاشات سکوت می کرد
نبوی با اشاره به اینکه هاشمی بعد از اغتشاشات نباید سکوت می کرد اظهار داشت: بعد از خطبه نماز جمعه رهبر معظم انقلاب هاشمی باید بیانیه ای را صادر می کرد ولی او سکوتی طولانی اختیار کرد.
وی گفت:رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه از او تجلیل کردند هر چند به بیان اختلافات خود با ایشان پرداختند هاشمی باید پاسخ تجلیل رهبری را می داد.

*هاشمی باید درباره کار خلاف خانواده اش موضع گیری کند
نبوی با اشاره به اینکه هاشمی باید در مقابل کارهای خلاف خانواده اش موضع گیری کند تاکید کرد: هاشمی نباید ذهنش را درگیر مسائل عاطفی کند بلکه همه از او به عنوان شخصیتی بزرگ انتظار دارند که عاقلانه عمل کرده و مسائل عاطفی را کنار بگذارد.
وی تاکید کرد:نه تنها هاشمی بلکه نهادهای قانونی نیز باید نسبت به اعمال فرزندان هاشمی موضع گیری انجام دهند.

"مرتضی نبوی" با اشاره به اینکه وزرا در زمان میر حسین موسوی محدودیت های زیادی داشتند گفت: موسوی مدیریت بسته ای در جهت محدود کردن وزرا و وزارت خانه ها ایجاد کرده بود.
وی که وزیر پست ،تلفن و تلگراف میر حسین موسوی بود و در آن زمان از سمتش استعفا کرد در ادامه می‏گوید: دایره موسوی در زمان نخست وزیری بسته بود و او محدودیت های زیادی را ایجاد کرده بود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه موسوی حتی امام را نیز از استعفای خود با خبر نکرده بود، گفت: موسوی بدون آگاه کردن امام ، استعفا داد و ما برای اولین بار استعفای موسوی را در روزنامه جمهوری اسلامی که منتسب به خود وی بود، دیدیم و حتی چند روز پس از این استعفا، معلوم نبود که موسوی کجاست، لذا امام موسوی را فراخوانده و با لحنی وی را خطاب کردند که باید استعفای خود را پس بگیرید که بقیه ماجرا را می‌توان در صحیفه حضرت امام دید.
وی اظهار داشت:استعفای موسوی مورد گلایه امام قرار گرفت و این استعفا ضعف بزرگی در کارنامه موسوی محسوب می شود.

*راهبرد انتخاباتی موسوی تخریب احمدی نژاد بود
نبوی با اشاره به اینکه راهبرد انتخاباتی موسوی ، راهبردی تخریبی بود گفت: متاسفانه موسوی راه اصلاح طلبان دوم خردادی را به همان سبک و سیاق گذشته ادامه داد در حالی که همگان فکر می کردند او با حرف های جدیدی به میدان آمده است.
وی افزود:موسوی پس از چند سخنرانی شروع به تخریب رییس جمهور کرد و تلاش کرد چهره دولت را مخدوش کند، مسائل نادرستی از سوی او در خصوص تقلب در انتخابات، تشکیل کمیته صیانت از آرا و تخریب دولت مطرح شد.
نبوی با اشاره به اینکه اصلاح طلبان می خواستند امروز مسائل 18 تیر 78 را تداعی کنند گفت:انقلاب رنگینی که آنان امروز می خواستند به وجود آورند،تکامل یافته تر و بومی تر از اتفاقات 18 تیر 78 بود.

* تصور نمی کردیم موسوی مقابل رهبر معظم انقلاب بایستد
نبوی با اشاره به اینکه هیچ گاه تصور نمی کرد موسوی مقابل رهبر معظم انقلاب بایستد اظهار داشت: موسوی عملا ابتکار عمل خود را به دست اصلاح طلبان داد به همین دلیل آنان صحنه گردان انتخاباتی او شدند.
وی اظهار داشت:موسوی خیلی زود اصلاح طلبان را به عنوان تکیه گاه خود قرار داد و راهبرد انتخاباتی آنان را که راهبردی تخریبی بود را پذیرفت.
نبوی اظهار داشت:موسوی بسیار اشتباه کرد که به سمت رقیب خود دکتر احمدی نژاد رفت در حالی که می توانست برنامه هایش را مطرح کند.

*موسوی با طرح مساله تقلب می خواست تغییراتی که در ذهنش بود را اعمال کند
نبوی با اشاره به طرح مساله تقلب و زیر سوال بردن انتخابات توسط موسوی و حامیانش گفت:این شیوه بد تبلیغاتی بود که موسوی در پیش گرفت، بیان مساله تقلب در انتخابات از سوی موسوی فراتر از مسائل کوچک اختلافاتی بود او می خواست تغییرات ایجاد کند.
وی گفت: موسوی در دو مصاحبه ای که با رسانه های خارجی انجام داد که در آن جا از او پرسیدند شما که این جوانان را برانگیخته کردید اگر نتیجه انتخابات را واگذار کنید چه می شود؟
موسوی در آنجا گفت که این آغاز برنامه تغییر است و این تغییرات استمرار دارد.
نبوی تاکید کرد: این مساله بدین معنا است که اگر آنان نتیجه انتخابات را هم می بردند باز هم با طرح مسائلی می خواستند برنامه های تخریبی خود را در پیش گیرند.

* سران اصلاح طلب فرصت رهبری این جریان را از خود گرفتند
نبوی با اشاره به اینکه تفکر اصلاح طلبی و اصولگرایی در نظام ما سابقه دار است گفت:این تفکر از ابتدای انقلاب در ایران وجود داشته و این تفکرات در جامعه حاکم بوده است.
وی با اشاره به اینکه سران اصلاح طلب فرصت رهبری این جریان را از خود گرفتند اظهار داشت:آنان بارها خلاف قاعده عمل کردند، با نظام مقابله کردند، خارج از ساختار عمل کردند به نظرم برای جامعه ثابت شده که آنان نمیتوانند در چارچوب قانون اساسی عمل کنند.

* پس از مناظره بسیاری از حامیان خیابانی موسوی به سمت احمدی نژاد رفتند
وی با اشاره به اینکه در انتخابات دو قطب احمدی نژاد و موسوی ایجاد شده بود گفت: رای 24 میلیونی مردم به احمدی نژاد به دلیل عدالت طلبی ،مبارزه با تبعیض، مبارزه با فساد احمدی نژاد بود.
عضو ارشد جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: پس از مناظره جمع کثیری از کسانی که در خیابان ها بودند به سمت احمدی نژاد امدند زیرا مردم خواهان مبارزه او با فساد و نهادینه کردن مبارزه با اشراف گری بودند.

* اصلاح طلبان در اغتشاشات بر خلاف شعارهای قانون مدارانه خود عمل کردند
نبوی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد در انتخابات مردود شدند تاکید کرد:آنان خسارت های مالی و جانی زیادی به مردم زدند،آنان باید محاکمه شوند و مسئولیت کارهایی را که انجام داده اند را بپذیرند.
وی با تاکید بر اینکه این افراد در انتخابات رفوزه شدند گفت:آنان وقتی پای عمل رسیدندثابت کردند که برخلاف شعار اصلی خودشان که التزام به قانون است عمل می کنند

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط کوشا 88/5/22:: 2:10 عصر     |     () نظر